Een hypotheek voor zzp'ers dankzij NIBC

Als zelfstandige professional, ofwel ZZP'er, kan het verkrijgen van een hypotheek een uitdaging zijn. Gelukkig biedt NIBC speciale oplossingen voor zelfstandigen, waardoor ook zij de droom van een eigen huis voor jou kunnen waarmaken.

Flexibele acceptatiecriteria

NIBC begrijpt de unieke financiële situatie van zelfstandigen. Daarom hanteren ze flexibele acceptatiecriteria die rekening houden met variabele inkomsten en andere specifieke omstandigheden die typisch zijn voor ZZP'ers. NIBC begrijpt dat jou inkomen als zelfstandige kan schommelen, wat traditionele geldverstrekkers terughoudend kan maken om u een ZZP hypotheek te verstrekken. Bij NIBC kijken we verder dan alleen jouw jaarinkomen en houden we rekening met factoren zoals je opdrachtgevers, opdrachten en toekomstige projecten. 

Maatwerkoplossingen

Elke zelfstandige heeft verschillende behoeften als het gaat om een hypotheek. NIBC biedt maatwerkoplossingen die zijn afgestemd op jouw specifieke situatie, zodat je een hypotheek kunt vinden die bij jou past.  We werken nauw met je samen om de financiële situatie te begrijpen en een hypotheekproduct te vinden dat perfect aansluit op je behoeften en doelen. Of je nu op zoek bent naar een hypotheek met een variabele rente, een lineaire hypotheek of een annuïteitenhypotheek, wij hebben de expertise en ervaring om je te begeleiden bij elke stap van het proces. Naast hypotheken zou je ook de spaarrekening rente kunnen vergelijken.

Ook voor beginnende zzp'ers

Als je nog geen drie jaar zzp'er bent, kan het lastig zijn om een hypotheek te krijgen. Bij NIBC is dit echter al mogelijk als je 12 maanden zelfstandig ondernemer bent.

Expert advies

Het proces van het aanvragen van een hypotheek als zelfstandige kan ingewikkeld zijn. Gelukkig staat het team van experts van NIBC klaar om u te begeleiden en te adviseren gedurende het hele proces, van aanvraag tot afsluiting.

Snelle en transparante service

Bij NIBC begrijpen we dat tijd van essentieel belang is wanneer u op zoek bent naar een hypotheek. Daarom streven we ernaar om het aanvraagproces zo soepel en efficiënt mogelijk te laten verlopen. Onze ervaren adviseurs staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te begeleiden bij elke stap van het proces. Bovendien streven we naar maximale transparantie, zodat u altijd precies weet waar u aan toe bent.

Met NIBC als jouw financiële partner kun je als zelfstandige ook genieten van de voordelen van een hypotheek. Dankzij flexibele acceptatiecriteria, maatwerkoplossingen en deskundig advies, wordt het realiseren van jouw droomhuis een haalbare en stressvrije ervaring. Neem vandaag nog contact op met NIBC om te ontdekken hoe zij jou kunnen helpen bij het verkrijgen van een hypotheek als zelfstandige.

Lees meer over: