Franchisenemersportret: Ad Kooijman

Korte introductie

Ad Kooijman (57 jaar) is sinds 1 januari 2022 gestart als franchisenemer bij de Gelderblom Slagerijen. Hij is een gedreven en ervaren ondernemer met een passie voor de voedingsindustrie. Al op zijn zestiende stond Ad in de slagerij van Spar in Zwijndrecht. Vanaf dat moment is hij begonnen met het opbouwen van zijn indrukwekkende loopbaan met verschillende rollen binnen bekende supermarktformules. Momenteel is Ad Kooijman een ondernemer met zijn eigen franchisevestiging op een mooie locatie, namelijk in winkelcentrum Schiebroek in Rotterdam. 

ad kooijman

Waarom deze franchiseformule?

Het begon allemaal toen Ad werd benaderd door een collega slager in Papendrecht of hij contact wilde opnemen met Wim de Hartog van de Waal. Wim liet het bedrijf zien waar Ad eigenlijk al vanaf zijn 20ste producten van afnam tijdens zijn lange slagers carrière. Een week later ging Ad met Jos Gelderblom op pad om winkels van Gelderblom te bekijken. Uiteindelijk op 27 november vertelde Jos dat hij een perfecte winkel had gevonden voor Ad. Vanaf dat moment had Ad even de tijd nodig om alles te laten bezinken. Begin januari 2021 bezochten Ad en zijn vrouw de winkel en zij zag zijn enthousiasme. De locatie voelde vertrouwd en Ad werd goed ondersteund tijdens de opstart, wat resulteerde in een win-winsituatie voor alle betrokkenen.

Wat is je ervaring als franchisenemer bij Gelderblom?

Tot nu toe is het voor Ad een waar feest om franchisenemer te zijn. Er komen veel nieuwe uitdagingen en verantwoordelijkheden bij kijken, maar toch krijgt hij hier veel energie van. Het feit dat zijn onderneming goed draait, draagt bij aan zijn enthousiasme en gedrevenheid.

Welke ondersteuning heb je van de franchiseformule ontvangen tijdens de voorbereiding en opening? En welke ondersteuning ontvang je nu?

De Gelderblom Franchise bood een uitgebreid openingstraject, compleet met gedetailleerd draaiboek, openingsacties en promotiemateriaal zoals folders. Op deze manier kreeg Ad alles tools die hij nodig had. 

De ondersteuning die Ad momenteel nodig heeft is minimaal. Hij is ervan overtuigd dat de formule klopt, de kwaliteit van zijn producten uitstekend is, en dat het totale pakket dat hij van De Waal heeft gekregen voor 99% voldoende is.

Kortom

Ad heeft gekozen voor de Gelderblom franchiseformule vanwege meerdere positieve ervaringen. Als franchisenemer krijgt hij een gevoel van voldoening en energie, ook het succes van zijn onderneming draagt bij aan dit positieve gevoel. Na een uitgebreid openingstraject kan Ad momenteel geheel op zijn eigen benen staan. Hij voelt zich zelfverzekerd door het geloof in de formule, en de goede kwaliteit van zijn producten.
 

Wil jij ook franchisen bij Gelderblom? Vraag dan informatie aan via onderstaande knop!

Lees meer over:
Bekijk ook