Wilt u een franchisevestiging verkopen?

De Franchise+ Marktplaats is een sectie op de Franchise+ site waar verschillende soorten advertenties te vinden zijn. Bijvoorbeeld als u op zoek bent naar nieuwe franchisenemers, of als u een franchisevestiging wilt verkopen.  Deze sectie biedt een zoekfunctie op provincie en op formule. De advertenties van de Franchise+ Marktplaats worden ook op andere, relevante pagina’s op de Franchise+ site getoond, bijvoorbeeld onder een nieuwsbericht of evenement.

De Franchise+ Marktplaats is onderverdeeld in 4 categorieën: 

  • Ter overname: heeft u of uw franchisenemer een franchisevestiging die u wilt verkopen? Dat kan, hier staan namelijk de meest actuele overnamemogelijkheden.
  • Nieuw te openen: zoekt u een franchisenemer voor specifieke, nieuw te openen vestigingen? Die kunt u hier aanbieden. 
  • Personeel gezocht: heeft u een vacature binnen uw franchiseorganisatie? Bijvoorbeeld omdat u op zoek bent naar een franchisemanager? Hier kunt u uw vacature plaatsen. 
  • Onroerend goed: op zoek naar een geschikte bedrijfsruimte? Op deze pagina worden winkellocaties, kantoorpanden en dergelijke aangeboden. 

Bereik Franchise+ site

De Franchise+ site heeft 600.000 bezoeken per jaar en telt 475.000 unieke bezoekers per jaar. De site heeft 1,8 miljoen pageviews per jaar. 65% van de bezoekers bekijkt de site via een mobiel apparaat. De bezoekers zijn gemiddeld 2 minuten online per bezoek.

Optimaal resultaat om uw franchisevestiging te verkopen

Voor optimaal resultaat om bijvoorbeeld uw franchisevestiging te verkopen, wordt vaak een advertentie op de Franchise+ Marktplaats gecombineerd met bijvoorbeeld een direct mailing naar onze kandidaten database, een advertentie in het Franchise+ vakblad en een social media campagne. 

We helpen u graag met het bepalen van de optimale inzet van communicatiemiddelen en -kanalen en kunnen dit ook van A tot Z voor u uit handen nemen. Samen bepalen we hoe uw boodschap de meeste impact heeft in een overzichtelijke en uitgebreide wervingsstrategie.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over de Franchise+ Marktplaats? Bijvoorbeeld over de mogelijkheden van adverteren en de kosten? Of bent u benieuwd naar een combinatie van een advertentie met bijvoorbeeld een direct mailing naar onze kandidaten database om uw franchisevestiging te verkopen? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan! Als u onderstaand formulier invult, dan nemen wij contact met u op.