CijferMeester

Bent u de CijferMeester die wij zoeken? Heeft u ervaring met het zelfstandig voeren van administraties op HBO niveau en aantoonbare affiniteit met de toepassing van fiscale wetgeving? Het voeren van een boekhouding, het maken van een jaarrekening, of het verzorgen van aangiftes: u draait uw hand er niet voor om. Start nu een eigen administratie-, accountants- en/of advieskantoor.

Heeft u al een eigen kantoor? CijferMeester is de grotere organisatie achter uw administratiekantoor, accountantsorganisatie en/of adviesbureau. Sluit u nu aan en versnel uw groei!

De CijferMeester organisatie is zeer bedreven en betrokken bij de ontwikkeling van haar kantoren. De formule bestaat sinds 2005 en CijferMeesters van het eerste uur zijn nog steeds betrokken. Een hechte organisatie waarbinnen we veel kennis delen, ook dat gegarandeerd kwaliteit van onze dienstverlening en uw doorontwikkeling.

U wilt een CijferMeester administratiekantoor starten?

CijferMeester helpt u op weg! U kunt zich direct richten op de kern van uw werkzaamheden: administratieve en fiscale dienstverlening aan uw klanten. Een administratie-, accountants- en/of advieskantoor starten doet u waarschijnlijk maar éénmaal. Doe het gelijk goed met CijferMeester! U krijgt alle middelen om een succesvol administratiekantoor uit te bouwen:

  • Gevestigde merknaam en kwalitatief hoogstaande marketinginstrumenten (brochures, advertenties, briefpapier, enz)
  • Kwalitatief hoogstaande trainingen voor jouw op het gebied van acquisitie en belastingwetgeving
  • Professionele ondersteuning in klantenwerving (mailings, callcenter, internettoepassingen)
  • Bedrijfscoaching (wat kunt u als ondernemer beter doen)
  • Commercieel succes, beschikbaarheid, vakdeskundigheid en substantiële inkoopvoordelen tegen aantrekkelijk tarief
  • Ondersteuning bij het administratiekantoor starten

U heeft al een eigen administratiekantoor?

CijferMeester ondersteunt in alle facetten in de transitie van het traditionele administratiekantoor naar het moderne MKB advieskantoor. Zaken als marketing, actueel houden van kennis en software vindt u wel belangrijk, maar moeten voor u verzorgd worden. Ook als u reeds langer een administratiekantoor heeft, kunt om allerlei redenen de behoefte hebben zich aan te sluiten bij een grotere organisatie. Uzelf inkopen in een groter kantoor heeft als consequentie dat u een deel van uw zelfstandigheid inlevert. Dus waarom niet aansluiten bij een franchiseformule? Een administratiekantoor beginnen doet u niet elk jaar, wij wel!

Interesse in een eigen CijferMeester Franchise administratie-, accountants- en/of advieskantoor?

Bent u geïnteresseerd? We zijn trots op onze formule en willen u graag meer vertellen. Bekijk hieronder de CijferMeesters die u voor gingen. 

Geïnteresseerd in deze formule?
Direct informatie aanvragen

Kerncijfers

Franchise sinds
2009
Aantal vestigingen
70
Waarvan franchise
66
Entreegeld
€ 4.800
Jaarlijkse fee
5052
Eigen vermogen
€ 4.800
NFV lid
Ja