Wederom nieuwe franchisenemer Mobile Service Centre via Franchise+

Mobile Service Centre heeft deze week een franchiseovereenkomst gesloten. Franchisenemer Tom Dooge wordt binnenkort door de franchiseformule opgeleid tot Certified Engineer en hij zal naar verwachting in januari 2018 de deuren openen van zijn franchisevestiging aan de Takkebijsters in Breda om van daaruit de markt te bedienen bij de reparatie van smartphones en tablets van alle mogelijke merken. 

Tom Dooge werd 41 jaar geleden geboren in Oosterhout (NB). Hij is gehuwd en vader van 2 kinderen en woonachtig in Bavel bij Breda. Tom is via de website van Franchise+ in contact gekomen met de franchiseformule. 

Na zijn studie Bedrijfskunde/ Business Administration aan de Erasmusuniversiteit te Rotterdam is Tom zijn loopbaan aangevangen in het bank- en verzekeringswezen. Na de start als ondernemer in 2007 (management & consultancy) was hij onder andere interim-directeur bij de Rabobank. Thans werkt hij aan meerdere projecten op het gebied van arbeidsmobiliteit en Executive Coaching. 

“Tom erkent de noodzaak van professionalisering van de branche waarin wij ons begeven. Ons franchiseconcept “samen sta je sterk” sluit erg goed aan bij de visie van Tom. Wij danken Tom voor het in ons gestelde vertrouwen en wensen hem heel veel succes met zijn onderneming Mobile Service Centre Breda-Oost”, vertelt Gerard van den Heuvel namens de formule. 

Bekijk ook