Vrouwfit kiest voor Franchise+!

Op de foto zie je Aad Slingerland, eigenaar van Sportcentrum Vrouwfit, die samen met zijn twee dochters en neef heeft besloten om de sportschool om te zetten naar franchise. In samenwerking met Franchise+ gaat Vrouwfit op zoek naar franchisenemers. 

Het ontstaan van Vrouwfit

In 1984 is Aad begonnen met Sportcentrum The Champ op de Herengracht in Leiden. Op dat moment waren er nog maar drie sportscholen in Leiden, waar alles draaide om powerlifting en bodybuilding. 

The Champ was destijds de eerste sportschool in de Sleutelstad waar aerobic lessen gevolgd konden worden. Daarnaast was The Champ alleen toegankelijk voor vrouwen op dinsdagen en donderdagen. Een meesterzet, want de sportschool van Aad steeg forst in het aantal vrouwen. Vanuit die groei en ontwikkeling is het idee van Vrouwfit geboren. 

Enorm populair 

Het eerste jaar werd Vrouwfit zo druk bezocht dat leden buiten in de rij moesten wachten. Een signaal voor Aad om in 2007 snel een extra locatie te openen. Dat bleek een goede keuze te zijn want maar liefst 137 nieuwe enthousiaste leden schreven zich in op de dag van de opening. 

In de zomer van 2016 verhuisde Vrouwfit naar een nieuwe locatie omdat dit meer ruimte bood voor haar leden. Daarnaast heeft Aad besloten om het management over te dragen aan zijn dochters Minou & Anouk, die het volgens hem fantastisch doen.

Door het succes van Vrouwfit zag Aad nog meer kansen en heeft hij besloten om, samen met Koelewijn & Partners, een franchiseformule te ontwikkelen. Nu de ontwikkeling van de franchiseformule is afgerond, is de volgende stap het aansluiten van enthousiaste franchisenemers!

Franchise+

In samenwerking met Franchise+ gaat Vrouwfit actief op zoek naar aspirant-franchisenemers die passen bij het concept. Alle bijbehorende media-inspanningen zullen van start gaan in midden juni om franchisenemers te kunnen werven. Zowel Franchise+ als Vrouwfit staan te popelen om te beginnen.

Op naar een mooie samenwerking van start gaan in midden juni en zowel Franchise+ als Vrouwfit staan te popelen om te beginnen.

Op naar een mooie samenwerking! 

Ben jij nou benieuwd wat Franchise+ voor jouw formule kan betekenen? Heb je behoefte om direct te sparren of om advies? Laat dan je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.