Vitaminstore van het jaar bekend gemaakt

Tijdens de nieuwjaarsreceptie van Vitaminstore werd bekend gemaakt dat Vitaminstore Roermond een jaar lang de titel ‘Vitaminstore van het Jaar’ mag dragen. Deze titel is de kroon op het werk van Monique Kleiser en haar team.
 

Mysteryshoppers

Eind 2015 ontstond het idee om binnen Vitaminstore de klanttevredenheid te laten toetsen. In samenwerking met mysteryshoppers werd er een reeks aan workshops opgezet over klanttevredenheid. Daarnaast werden er mysteryshoppers op pad gestuurd om te kijken hoe het er in het ‘echt’ aan toe zou gaan in de winkels. Martien Overbeek, Vitaminstore’s winkelcoach, legt uit: “Goede medewerkers zijn van cruciaal belang voor het succes van een retailer. Het verschil wordt gemaakt op het gebied van advies en service, maar ook op het gebied van empathie en authenticiteit. We willen voortdurend focussen op de klant, erachter komen wat hen drijft en waar wij kunnen helpen.”

Verkiezing

“And the winner is…Roermond!”, zo klonk het tijdens de Nieuwjaarsreceptie van Vitaminstore in Utrecht. Koert Otten, directeur van Vitaminstore, vertelt: ‘’Op de kop af 10 jaar geleden won Monique Kleiser al eens de prijs voor meest gastvrije Limburger. Eigenlijk een Horeca-award. ‘Er elke dag een feestje van maken met de klant’, is binnen Vitaminstore inmiddels de gevleugelde uitspraak van Monique, die er als storemanager samen met Ilse, Sandra en Patrice elke dag alles uit de kast halen om dat te bewerkstelligen.’’

Over Vitaminstore

Er zijn 33 winkels van Vitaminstore in Nederland plus een online webshop. Men kan er terecht voor advies en een assortiment aan gezondheidsproducten. Behalve voedingssupplementen, natuurcosmetica, sportvoeding en andere producten voor een healthy lifestyle is er in sommige winkels ook een juicebar Vitaminboost, waar verse juices worden bereid.

Bekijk ook