via Franchise+

Op donderdag 3 maart vond de heropening plaats van de vestiging van Top 1 Toys & More in Ter Apel. Deze vestiging werd namelijk ter overname aangeboden. De nieuwe franchisenemer is Robert Bune uit Ter Apel. 

“Mijn vrouw Nathalie Wierenga heeft op Facebook gezien dat deze vestiging ter overname werd aangeboden en zij heeft hierna een aanvraag gedaan via de website van Franchise+. Op deze manier zijn we in contact gekomen met Top 1 Toys”, vertelt Robert.

“Na de eerste contacten en kennismaking met de oude franchisenemers, zijn we natuurlijk niet over een nacht ijs gegaan. Uiteindelijk hebben we alle nodige lichten op groen gekregen en is onze wens uitgekomen”, vertelt Robert. 

Na 25 jaar als rijwielhersteller/ verkoper tot uiteindelijk bedrijfsleider is hiermee voor het stel een grote droom uitgekomen. 

“Na de inventarisatie zijn we 3 dagen gesloten geweest om intern alles te reorganiseren en op te bouwen. Op woensdagavond hebben we een receptie gehad en op donderdag draaide de winkel weer. Naast openingsacties, hebben we natuurlijk allerlei activiteiten voor de kinderen gehad, met onder andere een springkussen en een popcornmachine. We zijn onwijs trots op onze vernieuwde winkel en het resultaat dat we met behulp van ons personeel, familie en vrienden hebben mogen bereiken”, aldus Robert en Nathalie.

Bekijk ook