Uitreiking Klussenier Awards op 6 maart was een feestelijke avond

Op vrijdag 6 maart werd de vijfde editie van De Klussenier Awards georganiseerd in Terschuur. Met 4 categorieën en de viering van diverse jubilarissen, beloofde het een aangename avond te worden.

Het eerste deel van de avond was gereserveerd voor de uitreiking van de 4 awards:

  • Starter van het jaar is geworden: de Klussenier Jacob Drenth uit Dordrecht.
  • Ondernemer van het jaar: de Klussenier Martin Harteveld uit Barendrecht.
  • De Meest klantvriendelijke Klussenier is geworden: de Klussenier Jordi Merks uit Den Bosch.
  • De Vakmanschap Award ging dit jaar naar De Klussenier Richard Talens uit Assen.

Joost van der Pol, directeur/eigenaar van de franchiseorganisatie De Klussenier, kijkt terug op een zeer geslaagde avond. Joost: ‘De Awards zijn een blijk van waardering van de klanten en van ons aan Klusseniers. Klanten waarderen de klantvriendelijkheid gemiddeld met een 9 en het vakmanschap wordt gewaardeerd met een 8.7. Daar zijn we erg trots op en we vinden dat dit gedeeld moet worden.

Diverse jubilea

Voor het eerst werden tijdens na de uitreiking op deze avond ook diverse jubilea gevierd. Marco van Amen, Paul ten Cate, Maarten van Bodegom en Jan de Vaan vierden hun 15-jarig Klussenier jubileum. Ook was er een flink aantal jubilarissen die 10 jaar Klussenier waren. Daarom werden Arno Vink, Mark van Geffen, Gerrit Morren, Govert Hollemans, Jo Kuipers, Kees Jordaan, Martin van Dodewaard, Max Stout, Peter Stroeven, Ruud Kauffman, Ruud Bouman en Ton Clercx in het zonnetje gezet.

Het KlusHuis Nederland, franchisegever van De Klussenier, is trots op zoveel jubilarissen waarop klanten al jaren kunnen bouwen! ‘Als directeur/eigenaar van de franchiseorganisatie ben ik er erg trots op dat wij zoveel jubilarissen in het zonnetje mochten zetten. Het feit dat veelzijdige vaklieden 10 of 15 jaar Klussenier zijn en blijven, zegt mij dat wij op een lange termijn veel klusbedrijven succesvol kunnen laten zijn. 15 jaar lang succesvol ondernemen is niet veel mensen gegeven. Daarom ben ik extra trots op deze jubilea!’, aldus Joost van der Pol.