Trendhopper klaar voor de toekomst

Franchiseformule Trendhopper heeft het afgelopen jaar twee compleet nieuwe winkelconcepten ontwikkeld: een Full Size Store en een City Store. Daarmee is de landelijke woonformule klaar voor de toekomst. In het drukke, dagelijks leven hebben mensen behoefte aan een woninginrichtingspartner. Trendhopper biedt met de nieuwe winkelconcepten het gevoel van ‘homemade happiness’; producten en inspiratie voor een fijne ruimte om te wonen, werken, koken, slapen, te relaxen, te genieten en samen te komen. Door het nieuwe City Store concept is Trendhopper niet enkel meer op woonboulevards te vinden, maar nu ook laagdrempelig in de binnenstad. 

De twee winkelformats zijn al in 2020 gestart. Het nieuwe concept voor de Trendhopper Full Size Store is onlangs geïmplementeerd in de bestaande vestigingen Heerlen en Breda. En afgelopen november is een geheel nieuwe vestiging in Leeuwarden geopend,. Franchisenemers kunnen, afhankelijk van de concurrentie in de regio, kiezen voor bepaalde modules. 

Met het gloednieuwe Trendhopper City Store concept is de binnenstad dé plek om tijdens het shoppen verleid te worden en geïnspireerd te raken door accessoires en meubels voor thuis. Afgelopen jaar is in Zwolle de eerste Trendhopper City Store geopend. Producten die niet getoond worden in de City Store kunnen aangekocht worden via de twee internetzuilen in de winkel.

Conceptelementen Trendhopper

Op hotspots in de winkel worden onderscheidende Trendhopper-producten opvallend uitgelicht. De nieuwste producten worden gepresenteerd op een NIEUW-podium, waardoor er altijd iets nieuws te vinden is in het Trendhopper-assortiment. Middels diverse stijlkamers wordt aan klanten getoond hoe ze meubels en accessoires thuis kunnen neerzetten en combineren.

In de creatieve hoek gaan de verkoopadviseur en de klant samen aan de slag. Woonwensen van de worden gevisualiseerd in de Highlight kubus.

Bekijk ook