StumpBusters komt naar Nederland

Het verscheuren en verwijderen van boomstronken is het werk van StumpBusters, een bewezen franchiseformule sinds 1994 in het Verenigd Koninkrijk. Nu maakt franchisegever Darren Taylor op advies van de Britse franchisevereniging de overstap naar het Europese vasteland, te beginnen in het overzichtelijke en Engelssprekende Nederland. 

Met 42 regio’s en een bezettingsgraad van 95% is StumpBusters marktleider in het Verenigd Koninkrijk. Taylor denkt aan 12 regio’s voor Nederlandse franchisenemers. Die hoopt hij te werven op de franchisebeurs Onderneem ’t! op 6 en 7 april. Van hen verwacht hij vooral verkoopgerichtheid, meer dan mechanische kennis. “Het moeten ondernemers zijn die graag met mensen omgaan.” 

Zijn klanten zijn voor 70% bedrijven en overheid en voor 30% particulieren. Die verhouding verwacht hij in Nederland ook. Veel hoveniers en boomspecialisten huren StumpBusters in, met de machine die in een kwartier een stronk verwijdert. Handmatig een urenlange klus.  
Lees het volledige artikel over StumpBusters in Franchise+ vakblad, nummer 2/2017. Abonnement of gratis proefnummer aanvragen?