Stomerij Collectief start in Amersfoort met 1e franchisenemer

Stomerij Collectief is op 1 december gestart met zijn 1e franchisenemer in Amersfoort. Moustafa Hanifi zal was- en stoomgoed bij de klanten aan huis of bedrijf ophalen en schoon terug bezorgen.

De bestellingen worden voornamelijk online geplaatst via de website of via de bijbehorende App. Stomerij Collectief speelt met dit nieuwe concept in op een wereldwijde trend van een 'aan huis service' voor het reinigen van textiel.

Moustafa Hanifi

Franchisenemer in Amersfoort, Moustafa Hanifi, heeft 20 jaar in een fabriek in Apeldoorn gewerkt en is nu toe aan een nieuwe uitdaging als ondernemer bij Stomerij Collectief. Als relatiebeheerder, accountmanager en tussenpersoon, zal hij zijn weg weten te vinden met ondersteuning vanuit de centrale organisatie.

Zo krijgen franchisenemers diverse verplichte vakopleidingen en andere trainingen aangeboden om de best mogelijke stomerijservice te kunnen verlenen. 

 Het beste van twee werelden 

Stomerij Collectief reinigt niet zelf, maar zoekt de meest geschikte leverancier in de regio. Stomerij Collectief verzorgt de logistieke afhandeling en de textielreiniger verzorgt de reiniging. Franchisegever Marco van Barneveld vertelt: “Stomerij Collectief biedt op deze manier het beste van twee werelden. Een gesmeerde logistieke operatie en regionale stomerij experts.”   
 
De franchisegever verwacht de komende maanden meerdere franchise locaties te openen door heel Nederland. 

Bekijk ook