SPAR opent nieuwe enjoy winkel op vakantiepark Eiland van Maurik

Op vakantiepark Eiland van Maurik is in de afgelopen weken een karakteristieke loods omgebouwd naar een prachtige nieuwe SPAR enjoy  3.0 winkel. Deze winkel opent 25 maart haar deuren voor de vakantiegasten.

De recreatiewinkels van SPAR, onder de naam SPAR enjoy, worden in een mooie, frisse en eigentijdse SPAR-stijl gebouwd. Bij SPAR enjoy staat, net als bij de andere SPAR formats, het eetmoment centraal, maar is meer toegespitst op de momenten die op vakantie relevant zijn. 

Eigenaren van het vakantiepark Lennard en Jenneke Kempers: ‘naast de diverse vernieuwingen die we op het vakantiepark doorvoeren (nieuwe huisjes, toegangsweg) is deze nieuwe gemakswinkel met volledig assortiment een echte aanwinst voor onze vakantiegasten. We zijn erg blij de deuren van deze mooie winkel te kunnen openen.’

SPAR is dé winkel voor dagelijks (vers) gemak maar biedt naast de boodschappen voor nu en later ook een groot recreatie gerelateerd assortiment.

Over SPAR

SPAR Holding B.V. is gevestigd in Waalwijk en is in Nederland merkhouder van de buurtwinkel-formule SPAR. In totaal gaat het om ruim 300 winkels die worden gerund door zelfstandige ondernemers. SPAR Holding is aangesloten bij inkooporganisatie Superunie. 

SPAR is dé winkel voor het dagelijks gemak en creëert betrokkenheid in de buurt. Opgericht in Nederland in 1932 door Adriaan van Well. Met ruim 13.000 winkels in 48 landen is SPAR een van de grootste foodretailers ter wereld. In Nederland heeft SPAR winkels in wijken en dorpen (SPAR buurt) en stad (SPAR city), op vakantieparken (SPAR enjoy) en bij universiteiten (SPAR university) en tankstations (SPAR express).

Bekijk ook