SPAR heeft een primeur met de varende 1-persoonswinkel in Friesland

On tour met de SPAR-boot. Met deze eerste varende 1-persoonswinkel van Nederland kan SPAR vakantiegangers en dagjesmensen op het water snel en gemakkelijk voorzien van lekker en gezond eten en drinken. Bovendien kunnen watersporters en recreanten online hun ‘bootschappen’ bestellen, die dezelfde dag in de haven worden bezorgd door lokale SPAR-ondernemers. 

Aftrap van de zomercampagne

De varende SPAR is de symbolische aftrap van de zomercampagne die SPAR vanaf 13 juli is gestart op tv, online en in de winkel. Van der Ent: “SPAR is de enige winkel die je als Nederlandse toerist overal ter wereld tegenkomt. Daarin zijn we echt uniek! Want wie deed er geen boodschappen bij SPAR tijdens z’n vakantie in Oostenrijk, Spanje of Thailand? Maar deze zomer blijven we massaal in eigen land. En dus ook in eigen SPAR!”

1-persoonswinkel voor 1,5-metersamenleving

Met de varende 1-persoonswinkel speelt SPAR volgens Van der Ent ook in op het nieuwe normaal: “Er staat alleen iemand van ons buiten die zorgt voor de bevoorrading en het deurbeleid. Want er kan maar één persoon tegelijk binnen winkelen. Ook afrekenen gaat snel, handig en coronaproof met de zelfscan-kassa. Zo zijn we helemaal klaar voor de 1,5-metersamenleving.”
 

SPAR Boot