SPAR en EG Group verlengen en intensiveren samenwerking

SPAR Nederland en EG Group (Euro Garages) in Nederland maken bekend dat ze hun samenwerking, die in 2017 begon met de ombouw en samenwerking van winkels, verlengen en verder uitbouwen. Sinds de start van de samenwerking zijn er 190 winkels omgebouwd en is er jaar op jaar samen omzetgroei gerealiseerd in de SPAR Express winkels.

De meerjarige verlenging van de samenwerking markeert een nieuwe fase waarin beide organisaties zich weer aan elkaar verbinden om hun partnership verder uit te bouwen. John van der Ent, CEO van SPAR, geeft aan: "We zijn blij dat we de samenwerking hebben verlengd en ons partnership uitbouwen. Samen streven we ernaar om onze klanten de beste shopervaring te bieden en onze positie als king of convenience in de markt te versterken."

Zuber Issa, co-CEO EG Group: "Deze verlenging van onze samenwerking is een belangrijke stap in onze strategische groei. We kijken ernaar uit om onze krachten te bundelen en onze klanten nog beter van dienst te zijn."

Daarnaast zal het partnership worden uitgebreid met verschillende initiatieven. Zo wordt ’een deel van het assortiment van The Tosti Club verkrijgbaar op alle Go Fresh Bakery locaties van EG Group in Nederland waarmee het totaal aantal verkooppunten gaat groeien tot boven de 150.

Tot slot zal de implementatie van SPAR Media digitale schermen de klantenervaring verbeteren door middel van klantgerichte content op de schermen in de shop.

Door gebruik te maken van elkaars kracht en expertise wordt ernaar gestreefd een toekomstbestendige propositie te ontwikkelen die waarde toevoegt voor alle gemaksklanten.

Over SPAR

SPAR Holding B.V. is gevestigd in Waalwijk en is in Nederland merkhouder van de buurtwinkel-formule SPAR. In totaal gaat het om ruim 450 winkels die worden gerund door zelfstandige ondernemers. SPAR Holding is aangesloten bij inkooporganisatie Superunie.

SPAR is dé winkel voor het dagelijks gemak en creëert betrokkenheid in de buurt. Opgericht in Nederland in 1932 door Adriaan van Well. Met ruim 13.000 winkels in meer dan 48 landen is SPAR een van de grootste foodretailers ter wereld. In Nederland heeft SPAR winkels in wijken en dorpen (SPAR buurt) en stad (SPAR city), op vakantieparken (SPAR enjoy) en bij universiteiten (SPAR university) en tankstations (SPAR express).

Wil jij franchisen bij SPAR? Neem die eerste stap naar ondernemen en kom in contact via onderstaande knop!

Bekijk ook