Sipko Visser start als ActionCOACH in Utrecht

Na als ondernemer door ActionCOACH gecoacht te zijn, is Sipko Visser nu zelf business coach bij de franchiseformule ActionCOACH. Sinds 1 januari dit jaar is hij als business coach gevestigd in Utrecht om ondernemers te helpen succesvoller te zijn in het behalen van hun bedrijfsdoelen, net zoals hij door ActionCOACH geholpen is. 

Sipko Visser is een ondernemer die in 2005 vanuit het niets zijn eerste onderneming startte. Met vallen en opstaan en na uitstapjes in verschillende richtingen heeft Lumadesq een volwassen, stabiele vorm gekregen. Het bedrijf levert en installeert met 5 medewerkers daglichtfilters op scholen en kantoren in Nederland en België. Naast deze onderneming is Sipko sinds 2009 actief binnen het ondernemersnetwerk BNI (Business Network International) waar hij ervaring heeft opgedaan met het presenteren van bijeenkomsten, het geven van trainingen aan ondernemers en het begeleiden van groepen.

Sipko kwam in 2017 in contact met het systeem van ActionCOACH en implementeerde met begeleiding van een ActionCOACH Business Coach stap voor stap de principes van ActionCOACH in zijn onderneming Lumadesq. 

“Getroffen door de eenvoud van het systeem en de mooie resultaten besloot hij zijn bedrijf over te dragen en andere ondernemers te gaan helpen zoals hijzelf geholpen is. Sipko ziet veel kansen voor business coaching in en rond Utrecht. Met name het midden- en kleinbedrijf heeft behoefte aan praktische kennis over alle aspecten die komen kijken bij het exploiteren van een onderneming. Veel ondernemers zijn immers zonder specifieke ondernemingsopleiding en vanuit een vakspecialisme met veel enthousiasme gestart met hun onderneming. ActionCOACH kan deze ondernemers helpen om versneld te professionaliseren en winstgevend te groeien”, vertelt een woordvoerder namens de franchiseformule.

Over ActionCOACH

ActionCOACH is in 1993 opgericht door Brad Sugars, een Australische multi-entrepreneur, auteur van diverse business boeken en internationaal veelgevraagd spreker. Inmiddels telt de organisatie bijna 1.000 coaches in meer dan 70 landen. Dagelijks worden wereldwijd ruim 15.000 ondernemers door een ActionCOACH gecoacht bij het verbeteren van hun bedrijfsresultaten.

Bekijk ook