Rob Klifman nieuwe directeur Bouwmaat

De Raad van Commissarissen heeft Rob Klifman per 1 juni 2016 aangesteld als algemeen directeur van Bouwmaat Nederland. Klifman is tot op heden directeur supplychain-management & centrale inkoop bij Intergamma en zal in zijn nieuwe rol verantwoordelijk zijn voor het algemeen management, meldt MIXonline. Klifman volgt de inmiddels vertrokken Bernard Verburg op, die ruim 11 jaar de leiding voerde over Bouwmaat. 

Klifman werkte vanaf 2009 voor Intergamma; eerst als formuledirecteur voor Karwei en vanaf 2012 in de rol van directeur supplychain-management & centrale inkoop. “Ik ben trots op wat ik achter me laat bij Intergamma en de resultaten die we daar hebben behaald. Ondanks de mooie toekomstplannen van Intergamma, wilde ik graag weer de volledige eindverantwoordelijkheid dragen voor een mooie organisatie met veel groeipotentie. In Bouwmaat heb ik deze organisatie gevonden; een ijzersterk merk met een ongekende klantfocus. Bouwmaat is gericht op de zelfstandige professional in de bouw en heeft naast deze B2B propositie veel aspecten van retail in zich. Er ligt een ambitieus strategisch plan tot aan 2020, waar ik met veel vertrouwen samen met het Bouwmaat-team invulling aan ga geven”, vertelt Klifman.

Bouwmaat is een groothandel in bouwmaterialen, het assortiment bestaat onder andere uit hout, gereedschap, ijzerwaren en verf. Bouwmaat biedt online meer dan 12.000 artikelen. De formule heeft 46 vestigingen in Nederland.

Bekijk ook