Ralf Jansen en René Puts nemen Jumbo in Kerkrade over

Jumbo ondernemers Ralf Jansen en René Puts uit Stramproy worden op 28 januari de nieuwe eigenaren van de Jumbo winkel in Kerkrade aan de Onze Lieve Vrouwenstraat. Hiermee gaat de lang gekoesterde wens in vervulling om naast diverse horeca activiteiten ook de Jumbo formule op verschillende locaties te exploiteren.

Ralf Jansen: “René en ik zijn in 2015 een samenwerking aan gegaan, omdat we de ambitie hadden om meerdere Jumbo winkels te openen. We zijn erg verheugd dat we samen met Jumbo overeenstemming hebben bereikt om deze vestiging over te kunnen nemen.”

Jumbo Kerkrade

De Jumbo winkel aan de Onze Lieve Vrouwenstraat stond al langer op het wensenlijstje van de 2 ondernemers. René Puts: “Als je een ambitie hebt om uit te breiden, maak je in gedachten vaak een lijstje met voorkeurswinkels, los van of dat realistisch is. Hoe fantastisch is het dan als je de kans krijgt om één van je top drie winkels over te nemen? Deze winkel is ruim van opzet, heeft een eigen ruime gratis parkeergelegenheid en onze nieuwe collega’s die er werken zijn enorm gedreven en vriendelijk. Dat is een prachtige basis voor succes!”

Subway, Proeflokaal Bregje en La Cubanita

Ralf en René zijn vanaf 2015 naast hun Jumbo in Stramproy ook actief met Subway. Sinds hun start hebben ze 7 restaurants aan hun portfolio toe weten te voegen. Naast enkele overnames hebben ze ook nieuwe vestigingen geopend en onlangs heropenden ze een Subway in Maastricht volgens het nieuwste concept: Fresh Forward. 

Momenteel lopen er voorbereidingen om in januari hun eerste Proeflokaal Bregje te openen in Weert. Later in het jaar volgt de opening van hun eerste La Cubanita, ook in Weert.

Bekijk ook