Primera opent 10e nieuwe vestiging dit jaar

Franchisenemer Koos Theunissen heeft in Venlo Primera Maasboulevard geopend.  Koos Theunissen exploiteerde in Venlo een ticketshop onder de naam Ticket Express en om de bakens voor de toekomst veilig te stellen heeft Koos op 13 januari 2016 een bijeenkomst bezocht die was geïnitieerd door de gemeente Venlo, lokale ondernemers en centrum manager Ad Pollux. Nu 1 ½ jaar later is het dan zover. Primera Maasboulevard is een feit. Voor Primera is hiermee een lang gekoesterde wens om een winkel in het centrum van deze stad te openen ingewilligd.

Daarnaast zijn afgelopen week Primera Oonk in Twello en Primera Nijkerk in Nijkerk heropend. 

Primera Oonk in Twello is nu een Primera en een gespecialiseerde boek-handel met beide hun eigen eigentijdse en toekomstbestendige identiteit.
De zijgevel van de winkel is nu de voorzijde van het pand geworden met een geweldige uitstraling aan het dorpsplein. Henk Poelakker en Erna Poelakker-Oonk zijn erg trots op het eindresultaat en de eerste week laat een mooie om-zet ontwikkeling zien.

In Nijkerk is Primera Nijkerk verplaatst van de oude locatie naar een nog betere locatie in het centrum aan de Singel nr 4. Jaap en Cilia van Leeuwen hadden de winkel op 1 september 2015 overgenomen. Na ruim 1 ½ jaar was de winkel uit haar jasje gegroeid. Pasfoto service was toegevoegd alsmede een Postnl pakketpunt. Men heeft nu een Primera van ca 200 m2. De oude locatie was ca 65 m2. De complete formule Primera komt met al haar facetten veel beter uit de verf op deze plek. De reacties van de klanten waren net als in Twello zeer lovend. Lekker frisse uitstraling. Goed uitgelicht en ruim opgezet waren de meest gehoorde reacties.
 

Bekijk ook