The Peeling Company is klaar om te franchisen!

The Peeling Company is een uniek concept, waarmee in 2017 vanuit Amsterdam gestart is. The Peeling Company is dé huidexpert in Amsterdam en is klaar om haar succesvolle concept verder uit te rollen in Nederland via franchise als groeimodel!   

Wie is The Peeling Company?

The Peeling Company opende haar deuren op 1 september 2017. Sylvana wilde graag samen met haar partner Etienne een bedrijf opzetten waar mensen terecht kunnen als ze hun huid willen verbeteren door middel van peelings. Ze wisten toen al dat ze iets unieks in handen hadden! The Peeling Company is namelijk de eerste in Nederland die zich alleen richt op peelings. Sylvana gaf uitleg dat haar intrinsieke motivatie voor huidverbetering en peeling de doorslag gaf om haar eigen bedrijf te starten. “Met The Peeling Company willen we onze liefde voor peelings en huidverbetering overbrengen op onze klanten. Het is dan ook ons doel om onze klanten dit ook te laten voelen”, aldus franchisegever Sylvana.   

Sylvana en Etienne hebben de afgelopen jaren bewezen dat ze genoeg kennis en ervaring in huis hebben om elke franchisenemer van A tot Z te ondersteunen. Sylvana, huidtherapeut van beroep, heeft jaren als trainer gewerkt bij het cosmetica merk Dermalogica. Etienne heeft een financiële achtergrond en helpt franchisenemers bij alles wat te maken heeft met cijfers. Dé perfecte combinatie om een bedrijf succesvol te maken zo blijkt! The Peeling Company is na vier jaar uitgegroeid tot een begrip in Amsterdam. Het feit dat klanten soms weken in de wachtrij staan voor een peeling zegt voldoende over hoe goed het concept aansluit in de hoofdstad. Het team bestaat uit vijf specialisten die elke klant de service en kwaliteit geven die ze verdienen.  

Ambitie

The Peeling Company gelooft in de kracht van hun concept. De werkwijze die ze als team de afgelopen jaren hebben ontwikkeld en verfijnd, delen ze daarom graag met andere ambitieuze en gedreven ondernemers. The Peeling Company vond het eerst belangrijk om haar sporen te verdienen en te praten vanuit eigen ervaring. Sylvana: “De eerste jaren hebben we er alles aan gedaan om eventuele kinderziektes op te lossen, bij te sturen waar nodig, om nu na vier jaar te kunnen zeggen dat het een succes is en een nog groter succes kan worden! We zijn ervan overtuigd dat we andere ondernemers op alle vlakken kunnen helpen bij het opzetten van een eigen kliniek.” 

Waarom Franchise?

En hoeveel ze geloven in hun succes blijkt wel uit hun toekomstplannen. Ze gaven aan dat hun ambitie is om in ieder geval te groeien totdat er in elke grote stad in Nederland een vestiging is geopend. Sylvana: Zo kunnen we met een enthousiast team heel Nederland kennis laten maken met peelings. Tuurlijk kunnen we het ook alleen doen, maar door het samen te doen en van elkaar te leren, kom je veel verder”.

Ons doel is om 2 potentiële franchisenemers te vinden uit diverse kanalen waar Franchise+ een belangrijk onderdeel van uit maakt

Etienne benadrukt dat het zoveel voordelen heeft als je samen kijkt naar oplossingen en elkaar daardoor laat groeien. “Als franchisenemer heb je een hogere overlevingskans dan die van een reguliere starter. Je kunt bij onze franchiseformule gebruik maken van vele voordelen.” In zijn ogen is het vrij uniek als een ondernemer in alle onderdelen een expert is. Vaak zie je dat iemand of heel goed is met cijfers of meer ervaring heeft in de praktisch kant. Daarom vullen Sylvana en ik elkaar goed aan en zijn we in onze ogen de perfecte partners voor ondernemers die willen starten als franchisenemer. 

The Peeling Company geloofd in de kracht van haar franchisenemers. Jij als toekomstige ondernemer bent lokaal aanwezig, je hebt binding met de mensen en je hebt een passie voor de huid. Dit gecombineerd met een sterk franchiseconcept met een compleet assortiment, goede behandelprotocollen en online vindbaarheid, is een mooie basis voor gezamenlijk succes. “Wij hebben als missie om iedereen in Nederland een behandeling te geven die bij hem of haar past. Dit doen we niet alleen maar in samenwerking met onze franchisenemers en daarom kiezen we voor franchise!’’ aldus Sylvana.    

Uniek trainingsprogramma

The Peeling Company franchise heeft een uitgebreid trainingstraject opgezet voor zowel de franchisenemer als voor het personeel. Het traject voor de franchisenemer bestaat uit vijftien trainingsdagen, zowel intern als extern. Daarnaast krijgt de franchisenemer de mogelijkheid om intern mee te lopen, zodat je precies leert hoe de huidkliniek alle behandelingen uitvoert. Daarnaast maakt The Peeling Company gebruik van een online portal, waarin alle informatie staat over alle behandelingen, producten, omgang met klanten en alle video's. En als de vestiging eenmaal draait, dan bespreken ze maandelijks de cijfers. Ook kunnen ze samen met de franchisenemers real-time de cijfers inzien en bijsturen waar nodig. Het sterkt de oprichters dat franchise een groeimodel is voor de formule. Etienne: “Je ziet vaak dat franchisevestigingen heel succesvol zijn, eigenlijk al vrij snel na de opening. Vanwege het feit dat ze kort op de bal kunnen spelen, goed op de kosten kunnen letten en omdat ze breed worden ondersteund. Daarnaast hoeven ze niet meer dezelfde fouten te maken die de franchisegever al heeft gemaakt. Hierdoor kunnen ze focussen op groei en op het verder schaalbaar maken van het concept” 

Mogelijke kandidaten?

Op de vraag met wie The Peeling Company graag samen zouden werken geven Sylvana en Etienne beiden enthousiast antwoord. “De belangrijkste competenties die wij zoeken in een kandidaat zijn vooral enthousiasme en motivatie, maar daarnaast ook iemand die leergierig is en samen met ons als een team wil groeien. Het kan iemand zijn die al een salon heeft en deze wil omturnen naar ons concept of graag iets nieuws wil beginnen. Alle opties zijn bespreekbaar!’’  Kortom, The Peeling Company is klaar om in contact te komen met kandidaat-ondernemers en gaat de aankomende maanden hard aan de slag om ondernemers te binden aan hun franchise! 

Wil jij nou meer weten? Of spreekt bovenstaand verhaal je aan? Vraag dan via de knop hieronder vrijblijvend de franchisebrochure aan!