Papa John’s opent nieuwe vestiging in Rotterdam

Papa John’s opent vandaag een nieuwe vestiging op de Nieuwe Binnenweg in Rotterdam. Dit is voor de pizzaketen de 16e vestiging in Nederland en de 2e vestiging in Rotterdam. 

Franchisenemer Kayvan Faramazi vertelt: “Ik heb voornamelijk voor Papa Johns gekozen omdat de kwaliteit van de pizza’s altijd voorop staat. We gebruiken niet alleen ingrediënten van de beste kwaliteit, ook de filosofie en werkwijze van Papa Johns is mij op het lijf geschreven. En het deeg; dat maakt onze pizza’s tot de lekkerste die er zijn!”

“We hebben alles onder controle en lopen mooi op schema. De training met mijn collega’s hebben we inmiddels ook een aantal keer doorlopen om goed voorbereid te zijn voor onze klanten. We zijn nu de laatste puntjes op de i aan het zetten om helemaal klaar te zijn om op 13 augustus 100 gratis pizza’s weg te geven!”, vertelde Kayvan vorige week. 

In 2016 werd de eerste Papa John’s vestiging in Nederland geopend in Amsterdam. De franchiseformule gaat dit jaar nog meer vestigingen openen, in onder andere Leiden, Amersfoort en Den Haag.

Bekijk ook