Papa John’s komt naar Den Haag!

Papa John’s opende in mei nog een nieuwe vestiging in Hilversum, nu is Den Haag aan de beurt. Op 24 juni a.s. opent alweer de 23e vestiging, dit keer op de Frederik Hendriklaan 71 in Den Haag. Franchisenemer Armaan Singh zal de vestiging tussen 12.00 en 13.00 uur openen.

Franchisenemer Armaan Singh

“Ik heb het afgelopen jaar hard gewerkt in de horeca om mijn droom, een eigen zaak opstarten te kunnen verwezenlijken! De Frederik Hendriklaan is een lange winkelstraat. Er is een grote variatie aan winkels en Papa John’s mocht dan ook niet ontbreken. Door de centrale ligging, dichtbij het strand, het centrum en musea kunnen we een divers publiek van een heerlijke pizza voorzien. Wij hebben allemaal inmiddels de officiële training van Papa John’s gevolgd en de winkel is precies op tijd klaar. We willen graag aan de slag en iedereen blij maken met onze smakelijke pizza’s met dagverse producten.”

Papa John’s

Papa John’s behoort tot de grootste pizzarestaurantketens ter wereld. In 2016 werd de eerste Papa John’s vestiging in Nederland geopend in Amsterdam. Inmiddels zijn er al 23 vestigingen in ons land en Papa John’s gaat dit jaar nog meer vestigingen openen.

Bekijk ook