Papa John’s beleeft bliksemstart in Den Haag

De eerste Papa John’s in de gemeente Den Haag is een feit. Armaan Singh (22) maakte een veelbelovende start op maandag 24 juni met zijn nieuwe vestiging in Scheveningen. Hij is van plan vaste voet aan de grond te krijgen in de hofstad.

Het is half twaalf op maandagochtend en er begint zich een rij jonge mensen te vormen voor de Frederik Hendriklaan 71 in Scheveningen, op loopafstand van het strand. Ze praten Duits, Engels en ook wat Nederlands. Er heerst een gezonde spanning over de aanstaande opening van Papa John’s hier. De 23ste alweer van de formule in Nederland. De honderd gratis pizza’s vanaf twaalf uur zullen rap vergeven zijn.   

Armaan Singh is dan nog druk in de weer zijn team aan te sturen. Maar zenuwachtig is hij niet, daar heeft hij alles te goed voor voorbereid. Zijn zus gaat drie dagen in de week meedraaien. 

Na twee jaar keihard gewerkt te hebben in de ICT, waarvoor hij is opgeleid, koos Armaan toch voor de horeca. Daarin had hij als scholier al vijf jaar ervaring opgedaan bij HMS Host op Schiphol. Zo leerde hij vele concepten kennen, van kiosks tot pizzarestaurants. Hij koos voor de horeca vanwege het nauwere contact met de klanten en de voldoening die een tevreden klant brengt. En eten komt iedere dag terug, ongeacht het economische tij.  

Toen hij Papa John’s leerde kennen en op de hoogte was van de komst naar Nederland, besloot hij zijn ondernemerswens in vervulling te laten gaan. Het ondernemen zit ook in de familie, zijn ouders hebben twee kledingwinkels. Daar kon Armaan vanaf zijn kindertijd zijn commerciële talenten ontplooien.

Veel ervaring

In zijn woonplaats Amsterdam kon hij geen geschikte plek vinden. En toen deed de buitenkans in Scheveningen zich voor. In november 2018 wist hij al dat hij de eerste vestiging van Papa John’s in Den Haag zou openen, in een van de mooiste winkelstraten van de stad.

Nadat de financiering rond was, kon de grote inpandige verbouwing beginnen. En afgelopen maandag dus de spetterende opening. Natuurlijk stond Armaan er niet alleen voor en heeft hij alle ondersteuning en training gekregen van het Papa John's hoofdkantoor.

Hij was er dus helemaal klaar voor op 24 juni. Er staan niet alleen buurtbewoners in de rij voor een pizza die dag. Ook expats uit andere delen van Den Haag komen op de opening af. Twee van hun zitten rustig aan een van de houten tafels van hun pizza te genieten. Het smaakt ‘delicious’, zegt de Amerikaanse man. Hij kent de pizza’s van Papa John’s met de verse ingrediënten al goed van zijn thuisland. 

Armaan zet volledig in op kwaliteit en klanttevredenheid. Hij heeft het nu al erg naar zijn zin in Scheveningen. “De sfeer is hier heel goed, de mensen groeten elkaar hier nog op straat. Zodra dit stabiel draait ben ik van plan meerdere vestigingen in Den Haag te openen, en dan wil ik hier ook gaan wonen.”  

Interesse

Is er bij jou ook de interesse opgewekt om een vestiging te openen van Papa John's in Den Haag? Bekijk dan hier de advertentie!

Bekijk ook