Papa John's Amsterdam West

Papa John’s een nieuwe vestiging

Papa John's-vestigingen worden door het hele land als een sneltrein geopend. Op 21 oktober a.s. opent de 27e vestiging, dit keer aan de Spaarndammerstraat 68H in Amsterdam. De franchisenemer Joshua Rijnders zal de vestiging openen. Papa John’s deelt tussen 12.00 en 13.00 uur 100 gratis pizza’s uit ter gelegenheid van deze opening en 3 klanten maken kans op 1 jaar lang gratis pizza.

Franchisenemer Joshua Rijnders

Het is niet de eerste vestiging van Papa John’s in Amsterdam, inmiddels zijn er in de hoofdstad al vijf vestigingen geopend. Joshua is de franchisenemer van vestiging nummer zes. Een aantal jaar geleden heeft Joshua een mooi groeipad voor zichzelf uitgestippeld. Vorig jaar heeft hij zijn eerste Papa John’s vestiging geopend in Hoofddorp. Nu is zijn tweede vestiging in zijn zak met deze keer in Amsterdam, West, dichtbij het Westerpark. De Spaarndammerstraat heeft een gevarieerd winkelaanbod waar Papa John’s nu deel van gaat uitmaken. 

Over Papa John's

Papa John’s behoort tot de grootste pizzarestaurantketens ter wereld. In 2016 werd de eerste Papa John’s vestiging in Nederland geopend in Amsterdam. Inmiddels zijn er al 26 vestigingen in ons land en Papa John’s gaat dit jaar nog meer vestigingen openen.

Met ruim 5000 vestigingen wereldwijd behoort Papa John’s tot de grootste pizzarestaurantketens ter wereld. In Amerika is Papa John’s veertien keer uitgeroepen tot nummer 1 op het gebied van klanttevredenheid.

Bekijk ook