Pander Consultancy breidt opnieuw uit

Afgelopen maand zijn er 3 nieuwe Pander Consultancy vestigingen gestart, respectievelijk Pander Consultancy Duiven, Pander Consultancy Utrecht en Pander Consultancy West Brabant. "Met deze 3 nieuwe vestigingen erbij is er meer landelijk dekking en gezien de achtergrond van onze nieuwe collega’s een schat aan ervaring in ons team erbij. Wij zijn hier enorm trots op en hopen deze groeicurve voort te zetten", vertellen Henk Pander en Maarten Visser namens Pander Consultancy.
  
Franchise is de kernsleutel van succes voor Pander Consultancy gebleken, inmiddels zijn er meer dan 20 zelfstandig adviseurs operationeel.

Over Pander Consultancy

Pander Consultancy is een adviesorganisatie met als kernactiviteiten het opzetten, invoeren, onderhouden en verbeteren van managementsystemen, een en ander in de breedste zin des woord.  

De voornaamste doelgroep, maar niet uitsluitend, zijn levensmiddelenbedrijven. Het onderscheidende vermogen van Pander Consultancy ligt in de persoonlijke betrokkenheid en benadering van de vraagstukken bij haar opdrachtgevers en de hoge mate van kennis van de branchegerelateerde wet- en regelgeving.

Bekijk ook