O'Tacos nieuw in Nederland

De Franse franchiseformule O'Tacos heeft de eerste vestiging in Utrecht geopend. Later dit jaar zal een vestiging in Maastricht worden geopend. De bedoeling is dat meerdere vestigingen snel zullen volgen.

O'Tacos is een Franse fastfoodformule die sinds de oprichting in 5 jaar tijd gegroeid is van 10 naar 300 locaties in Frankrijk en België. De formule richt zich nu met name op de Nederlandse en Duitse markt.

Wat is O'Tacos?

Het is de Franse variant op de taco, en richt zich op een multiculturele doelgroep, in het leeftijdssegment tussen de 15 en 25 jaar. Uniek aan dit concept is, is dat het menu 100% halal is. Klanten kunnen de taco's zelf samenstellen en kiezen uit 6 verschillende vleeskeuzes en een vegetarische optie. 

Het succes van O'Tacos

Het succes van deze formule is onder andere te verklaren door de intensieve en innovatieve social media campagnes. Daarnaast nodigt de fastfoodketen bekende rappers uit in hun restaurants, dit zorgt voor veel belangstelling en publiciteit. Door het gebruik van digitale tools zorgt O'Tacos voor korte wachttijden en productinnovaties. Sinds 2020 zet O'Tacos ook meer in op home delivery, wat door de coronacrisis alleen maar voor meer omzet heeft gezorgd.

Om door te kunnen blijven groeien is O'Tacos nu op zoek naar ervaren lokale ondernemers die onderdeel willen worden van deze nieuwe succesvolle fastfoodformule.