Nieuwe Strategie & Marketing Directeur bij Hypotheek Visie

Na bijna 10 jaar bij Coöperatie DELA  te hebben gewerkt als Directeur Intermediair gaat bruggenbouwer Armand Baas Becking bouwen bij Financieel & Hypotheek Visie.

Armand Baas Becking (51) is aangesteld bij Visie vanwege zijn ruime ervaring binnen de financiële dienstverlening en bewezen diensten als bruggenbouwer in de branche. Gedurende zijn carrière bij Coöperatie DELA heeft hij verschillende partijen aan tafel samengebracht voor ketenintegratie. Daarnaast is hij lid Beleid Advies Commissie bij HDN (Hypotheken Data Netwerk). In het verleden heeft hij onder meer als commercieel directeur bij Pensioendesk ruime ervaring opgedaan binnen het intermediaire speelveld. 

Ruim een jaar geleden werd Hypotheek Visie verkocht aan de huidige aandeelhouders Raj Singh en Rutger Go. Zij hebben inmiddels de herstructurering van Visie afgerond. Financieel Visie is opgericht om de franchiseketen Hypotheek Visie op een innovatieve wijze te ondersteunen bij het actief klantbeheer. De organisatie wil een omslag creëren bij klanten. Van een puur transactionele relatie naar een duurzame langetermijnrelatie. Vanuit die constructie gaat Baas Becking sturing geven aan de ontwikkeling van innovatieve financiële producten. Met de komst van Baas Becking staat er een stevig managementteam en is er een stabiele basis voor de toekomst.