Nieuwe mede-eigenaar voor Bagels & Beans

Bagels & Beans, de bekende espressobar en lunchroomketen, heeft een nieuwe mede-eigenaar. Naast oprichters Ronald Bakker en Ninande Thio is Lizan van der Pol, ruim twaalf jaar werkzaam bij het bedrijf en verantwoordelijk voor businessdevelopment, als derde lid toegetreden tot de directie.

Ninande Thio: ‘Lizan heeft zich in de afgelopen jaren ontwikkeld tot een voortreffelijk leider en ondernemer. Met het oog op continuïteit en de ambitieuze doelstellingen van Bagels & Beans leek het ons niet meer dan terecht om haar deze mogelijkheid te bieden. ‘Een geweldige kans die ik met veel enthousiasme op me neem’, noemt Van der Pol de ontwikkeling. Voor de komende jaren zie ik ontzettend veel kansen om verder te groeien, zowel kwalitatief als kwantitatief’

‘We staan er goed voor’

Vanwege de nog steeds voortdurende horecasluiting en daarmee gepaard gaande onzekerheid, hebben veel ondernemers het zwaar. Bagels & Beans weet aardig op de omstandigheden in te spelen, benadrukken de oprichters. Bakker: ‘Het is een lastige tijd maar we staan er als bedrijf goed voor. Deze stap zal ongetwijfeld verder bijdragen aan de groeikracht en vitale toekomst van onze organisatie. Lizan heeft binnen de organisatie verschillende functies bekleed waardoor ze zich heeft ontwikkeld tot de spil van het bedrijf.’

Andere ontwikkelingen

In het voorjaar van 2020 lanceerde Bagels & Beans een succesvolle bestelsite met afhaal- en bezorgmogelijkheid. Sinds begin januari zijn de biologische sesam- en volkoren bagels van Bagels & Beans exclusief verkrijgbaar bij Jumbo Supermarkten, een unieke samenwerking tussen horeca en retail. Daarnaast komt Bagels & Beans zeer binnenkort met een nieuwe menukaart en wordt er een nieuwe vestiging geopend in Leiden. De eerste sinds de lockdown.

Over Bagels & Beans

Bagels & Beans is sinds 1996 de vrijplaats voor bagels, koffie en geluk. Een plek waar de waan van de dag plaatsmaakt voor een moment van rust en iets lekkers. Koffie of thee met iets erbij, een belegde bagel, bijvoorbeeld met creamcheese of de Paddoburger, of een van de salades, sappen of vegan zoetigheden. De typische Bagels & Beans-sfeer met nadruk op persoonlijke aandacht en ambachtelijkheid heeft de afgelopen 25 jaar steeds meer fans gemaakt. Gelukkig maar, het is een bewezen medicijn tegen de gejaagdheid die onze levens tegenwoordig kenmerkt.

Lizan van der Pol