Nieuwe franchisenemers voor Broodje Ben

Deze week werd het Broodje Ben franchisecontract getekend voor Woerden. De broers Don en Gino Cornet openen dit voorjaar hun eigen Broodje Ben kiosk in het centrum van deze stad.

Don en Gino zijn al jaren bekend met Broodje Ben en werkten al in de verkoopwagens in Utrecht. Nu het sinds vorig jaar ook mogelijk is een Broodje Ben winkel of verkoopwagen te franchisen, zagen de broers hun kans schoon: “We hadden de ambitie om te gaan ondernemen en omdat we zo bekend zijn met Broodje  Ben, was dit natuurlijk een unieke  kans die we wel moesten grijpen.”

Een locatie aan het Kerkplein in het centrum van Woerden was snel gevonden. Het huurcontract is inmiddels getekend en de verbouwing van het pand gaat snel beginnen. “Het winkelend publiek, scholieren en bedrijven in Woerden kunnen  er vanaf medio mei hun vers gemaakte broodje bestellen. Na de zomer zal het ook mogelijk zijn om grotere bestellingen te plaatsen die wij op locatie bezorgen”, aldus Don.

Martin en Ingrid van Petten, de franchisegevers en drijvende krachten achter Broodje Ben Utrecht hebben alle vertrouwen in Don en Gino. Martin: “We kennen de heren al geruime  tijd en zij kennen het concept Broodje Ben door en door. Broodje Ben Woerden wordt vast en zeker een succes!”

Franchiseconstructie

Sinds 2018 is het mogelijk voor ondernemers om via een franchiseconstructie hun eigen ‘Broodje Ben’ kiosk of verkoopwagen te beginnen. Binnenkort wordt er een 2e locatie in Groningen geopend. Houten is sinds het najaar actief en eerdaags worden de contracten getekend voor 2 Broodje Ben locaties in Noord-Holland. 

Ingrid vertelt: “Broodje Ben spreekt aan: Broodje Ben  is ‘gewoon’ en ‘goed’. Wij staan dan ook te popelen om het succes van onze formule met nieuwe ondernemers én klanten in Nederland te delen!”
Op de foto van links naar rechts: franchisegevers Martin en Ingrid van Petten en franchisenemers Don en Gino Cornet

Bekijk ook