Nieuwe franchisenemer voor Straetus

De 36-jarige Wouter Wortman is op 1 september begonnen als franchisenemer bij Straetus Incasso. Wouter heeft eerder een Straetus-vestiging gerund en is toen via Franchise+ in contact gekomen met de Straetus franchiseformule. 

“Wat bij de start van mijn vestiging vooral opviel, is het meedenken en denken in oplossingen vanuit het hoofdkantoor. Dat is toch weer anders dan een vestiging runnen die al even bestaat. Tevens het contact met het hoofdkantoor die je de tips en tricks aanreikt hoe klanten in deze tijd te benaderen. Het hoofdkantoor helpt je met alle te zetten stappen, van het benaderen van potentiële opdrachtgevers tot aan het openen van een bankrekening. Daarbij staat Straetus nooit stil wat betreft de dienstverlening, we blijven ontwikkelen”, vertelt een enthousiaste Wouter over zijn start als franchisenemer.

Op de vraag wat zijn toekomstplannen zijn, reageert Wouter: “Mijn regio, Straetus Randmeren, zal één van de best draaiende regio’s van het land worden, tevens hoop ik op mooie contacten met de ondernemers die ik echt verder kan helpen. Straetus staat namelijk voor veel meer dan klantvriendelijk incasseren. Ik kan iedere ondernemer aanraden zich aan te sluiten bij Straetus, samen sterker dat merk ik elke dag”, aldus Wouter.
 

 

Bekijk ook