Nieuwe eigenaren voor De Pannekoekenbakker Baarle-Nassau

De Pannekoekenbakker Baarle-Nassau heeft sinds 1 juli 2022 nieuwe eigenaren. Dennis en Sandra Canoy hebben het pannenkoekenrestaurant overgenomen van Leon en Mieke Maaijen. Zij gaan na ruim 24 jaar pannenkoeken bakken en gasten ontvangen genieten van hun pensioen.

Dennis Canoy kent de formule van De Pannekoekenbakker goed en de locatie in Baarle-Nassau in het bijzonder, want hij is vanaf dag één medewerker geweest bij Leon en Mieke. Toen de kans zich voordeed om het restaurant over te nemen hoefden Dennis en Sandra niet lang na te denken. Zij hadden al langer de ambitie om ondernemer te worden. En bij De Pannekoekenbakker krijgen zij de kans om hun ideeën binnen de kaders van de formule tot uiting te brengen.

Wie is de Pannekoekenbakker

De Pannekoekenbakker is in 1983 als een ongedwongen familierestaurant gestart. Sinds dien is De Pannekoekenbakker een ambitieuze organisatie die continu bezig is met het versterken van haar positie op de pannenkoeken markt. In de loop der jaren heeft de formule zich sterk ontwikkeld en bewezen succesvol te zijn. Inmiddels zijn er 15 vestigingen. Door groei van het aantal vestigingen en met de juiste ondernemers geven ze onder meer vorm aan deze ambitie.

Van, door en voor ondernemers

De Pannekoekenbakker kan niet succesvol zijn zonder haar deelnemers. Evenzeer geldt het omgekeerde. Een belangrijke voorwaarde voor succes is, dat er met elkaar gestreefd wordt naar een samenwerking die gericht is op het gezamenlijk doel: succesvol zijn in de markt, gebaseerd op wederzijdse openheid, vertrouwen en respect. De eigenaren van de franchiseorganisatie zijn zelf deelnemer of deelnemer geweest aan de franchiseorganisatie.

Wil jij net als Dennis en Sandra Canoy eigen pannenkoeken restaurant openen? Ben jij ambitieus, heb je een passie voor service en gastheerschap en streef je altijd naar beste kwaliteit? Sluit je dan aan bij de enthousiaste ondernemers van De Pannekoekenbakker!