Mobile Service Centre breidt uit in België

Mobile Service Centre heeft afgelopen dinsdag een franchiseovereenkomst gesloten voor de opening van de 3e vestiging in België. Franchisenemer Maxim Vanslembrouck is door de franchiseformule opgeleid tot Certified Engineer en hij zal naar verwachting in het 4e kwartaal 2017 de deuren openen van zijn franchisevestiging in (de omgeving van) Brugge om van daaruit de markt te bedienen bij de reparatie van smartphones en tablets van alle mogelijke merken. 

Maxim Vanslembrouck is 22 jaar jong. Na zijn opleiding tot elektricien was hij aanvankelijk werkzaam in de bouwnijverheid. Daarna heeft hij gewerkt als chauffeur maar hij miste daarbij de sociale contacten. Het is al geruime tijd zijn grote wens om zelfstandig ondernemer te worden. Tijdens zijn zoektocht naar het zelfstandig ondernemerschap kwam hij al vrij snel terecht bij Mobile Service Centre. 

“De hoogwaardige kwaliteit van onze technische opleiding en de ontzorging en de begeleiding die hij van Mobile Service Centre krijgt, waren voor hem van doorslaggevende aard in zijn besluitvorming om een franchise te verwerven. Na de geboorte van zijn eerste kindje in september, zal de vestiging van Maxim naar verwachting in het 4e kwartaal 2017 operationeel zijn”, vertelt Gerard van den Heuvel.
Op de foto: Maxim Vanslembrouck en Gerard van den Heuvel