Meer dan 50 deelnemers: Ontdek jouw perfecte franchise match op de Franchise+ Beurs!

Het vinden van de juiste franchiseonderneming kan een uitdaging zijn. Er is online veel informatie te vinden, maar soms zie je door de bomen het bos niet meer en is het lastig te bepalen wat écht bij je past.

Gelukkig biedt de aankomende franchisebeurs op 31 maart en 1 april in het Van der Valk Schiphol een fantastische mogelijkheid om in dit oerwoud je weg te vinden. 

Franchiserecruiters helpen bij het maken van de selectie

Op de franchisebeurs kun je ook in gesprek gaan met franchiserecruiters. Deze experts kunnen je helpen bij het vinden van de juiste franchiseonderneming die past bij jouw persoonlijke interesses en ervaringen. Door met recruiters in gesprek te gaan kun je een beter beeld krijgen van de verschillende franchiseformules en kun je meer te weten komen over de ondersteuning die deze franchisemerken bieden aan hun ondernemers.

Mooie kansen op het overnameplein

Maar dat is nog niet alles. Op het overnameplein van de franchisebeurs worden diverse bestaande franchiseondernemingen ter overname aangeboden. Dit is dé kans om een gevestigde onderneming over te nemen en te profiteren van het bestaande klantenbestand en de reeds opgebouwde naamsbekendheid. Tijdens de beurs kun je meer te weten komen over de mogelijkheden die ze bieden, én wat erbij komt kijken om ze over te nemen.

Seminars over het succesvol starten en runnen van je eigen franchisebedrijf

Talloze experts uit de franchisewereld zullen presentaties verzorgen over uiteenlopende onderwerpen. Leer hoe franchisenemers bij McDonalds & Spar succesvol groeien en ga in gesprek met partijen die kunnen helpen bij het verkrijgen van de benodigde financiering, het werven en aansturen van personeel, het verzorgen van de administratie en nog veel meer. 

Vraag direct gratis kaarten aan!

Kortom, de franchisebeurs biedt een uitstekende mogelijkheid om de volgende stap naar succesvol ondernemerschap te nemen. Mis deze kans niet en schrijf je vandaag nog in voor de franchisebeurs!

Kaarten aanvragen

Media- en Marketingbedrijf Franchise+ dé aangewezen partner in franchisegroei. Onze missie is om mensen die iets met franchising hebben of willen bij elkaar te brengen. Hiervoor zetten wij diverse online en offline mediakanalen in. Afgestemd op jouw formule.