McDonald’s stelt Erwin Dito aan als Managing Director Nederland

McDonald’s stelt per 1 januari 2019 Erwin Dito, de huidige Director Marketing, Communications & Insights, aan als Managing Director McDonald’s Nederland. De huidige Managing Director, Manu Steijaert, zal de rol van Vice President International Operated Markets gaan vervullen.

Erwin Dito werkt sinds oktober 2015 bij McDonald’s Nederland. Dito begon zijn carrière bij Mars Inc. waar hij verschillende sales, marketing en trade marketing rollen vervulde. Voor hij de stap naar McDonald’s zette, was Dito Marketing Director voor zowel België, Frankrijk en Nederland bij AB-InBev. Hij was tevens onderdeel van het managementteam in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland en Director Innovation West-Europa. Dito heeft meer dan 20 jaar ervaring met marketing, sales, new product development en innovatie en heeft hierin een totale merkvisie ontwikkeld, zo ook voor McDonald’s in Nederland. Deze visie stelt vernieuwing van merk, food, mensen en de uitvoering in de restaurants centraal om zo de ambities van McDonald’s in Nederland te realiseren.

Steijaert, zoon van McDonald’s franchisenemers, begon zijn carrière bij McDonald’s in 2001. Sinds hij de rol van Managing Director aannam in 2015 heeft hij met succes franchisenemers en de operatie optimaal samen laten werken. Hij is er, dankzij de juiste strategische keuzes, in geslaagd een consistente groei te genereren in omzet, gastenbezoeken en gasttevredenheid. In zijn nieuwe rol wordt Steijaert verantwoordelijk voor de operaties in Rusland, Zwitserland, Italië, Spanje, Polen, Nederland, Oekraïne, België, Oostenrijk, Tsjechië & Slowakije en Portugal. Steijaert blijft gevestigd in Amsterdam.

Bekijk ook