McDonald’s restaurant Nieuwegein verwelkomt haar eerste gasten

Het nieuwe McDonald’s restaurant in Nieuwegein opent vandaag haar deuren. Begin februari begon de bouw van het nieuwe McDonald’s restaurant en het restaurant is nu klaar voor een feestelijke opening. Het restaurant is gevestigd op bedrijventerrein Het Klooster, langs de A27. Gasten kunnen vanaf nu iedere dag genieten van een Hamburger, de McCafé koffiespecialiteiten, een McFlurry of een van hun andere favoriete McDonald’s producten.

Met het nieuwe restaurant speelt McDonald’s in op de duurzame ambities van de gemeente Nieuwegein. Er is zo duurzaam mogelijk gebouwd; het restaurant is volledig gasloos en heeft groene energie, een warmte terugwinsysteem om met keukenwarmte de lobby te verwarmen en energiezuinige friteuses. Daarnaast zijn er waterbesparende urinoirs geplaatst en heeft het restaurant LED-verlichting en circulaire vloer- en wandtegels.

McDonald’s heeft zelf het initiatief genomen voor ontwikkeling van deze locatie. De realisatie van het project is in partnership met grondeigenaar Dunavest ontwikkeld.

Robert Leene, Franchisenemer van McDonald’s restaurant Nieuwegein, is blij met de opening: “Het is een prachtig restaurant geworden en nog duurzaam gebouwd ook, een win-win voor iedereen. Het is genieten om hier nu samen met mijn team de eerste gasten te kunnen verwelkomen.”

Franchisenemer Robert Leene (links) en Restaurant Manager Nabil Chacha In een volle bezetting biedt het restaurant ongeveer 165 zitplaatsen binnen. Gasten kunnen in het restaurant genieten van verse koffiespecialiteiten bereid door McCafé barista’s. Voor inwoners perfect om even langs te gaan en te genieten van het heerlijke menu die McDonald’s te bieden heeft.

Geïnteresseerden in een leuke bijbaan of carrière met volop ontwikkelingsmogelijkheden kunnen op www.werkenbijmcdonalds.nl voor meer informatie terecht.

McDonald’s restaurant Nieuwegein
Franchisenemer Robert Leene (links) en Restaurant Manager Nabil Chacha

Over McDonald’s Nederland

Wekelijks biedt McDonald’s Nederland aan bijna 3,2 miljoen gasten op ieder moment van de dag een positief moment. Met gevarieerde keuzes en versbereide, iconische producten die door ruim twintigduizend medewerkers met zorg worden bereid. De gezondheid en veiligheid van gasten en werknemers hebben de hoogste prioriteit. In Nederland heeft McDonald’s 262 restaurants. Het streven naar kwaliteit en beleving staat centraal in alle facetten van de bedrijfsvoering, evenals het inzetten van haar schaalgrootte om te verduurzamen en een positieve bijdrage te leveren aan de maatschappij.

Bekijk ook