McDonald’s restaurant Den Bosch Paleiskwartier opent haar deuren

Het nieuwe McDonald’s restaurant in Den Bosch verwelkomt deze week haar eerste gasten. Het restaurant is gevestigd aan Hofplein 100 in Den Bosch Paleiskwartier. Gasten kunnen vanaf nu iedere dag genieten van een Hamburger, de McCafé koffiespecialiteiten, de salades, een McFlurry of een van hun andere favoriete McDonald’s producten.

Het nieuwe McDonald’s restaurant ligt direct achter het Centraal Station en is goed aangesloten op het mooie en historische centrum van Den Bosch. Het is een verlenging van de binnenstad waar inwoners en winkelend publiek de dag kunnen beginnen of eindigen met McDonald’s.

In het McDonald’s restaurant werken inmiddels 50 medewerkers. Dit team willen we graag nog verder aanvullen met nieuwe collega’s.

Michael Schakel heeft al meerdere vestingen in het zuiden van het land en vandaag mag hij met trots ook deze vestiging officieel openen. “Ik ben erg trots dat wij op deze mooie locatie en met dit fantastische team vandaag de deuren kunnen openen. Ik kijk er naar uit om iedereen te ontvangen en ik hoop dat wij ook nog nieuwe collega’s binnen het team mogen verwelkomen. Een opening blijft een speciaal moment. 3,5 jaar geleden mocht ik mijn eerste vestiging openen in Uden. Toen had ik nooit verwacht dat ik een aantal jaar later hier zou staan. Ik heb mensen uit het team mee zien groeien. Van de bouw tot nu ben ik erbij geweest en dat hier nu een nieuw restaurant staat is prachtig om te zien”.

Het restaurant biedt circa 95 zitplaatsen binnen. Het restaurant heeft ook een McCafé, waar barista’s verse koffiespecialiteiten bereiden voor Bosschenaren. En uiteraard kan men ook genieten van de andere heerlijke producten die het McDonald’s menu te bieden heeft.

Het runnen van een goed restaurant begint met goede medewerkers. McDonald’s Den Bosch Paleiskwartier is ook hard op zoek naar enthousiaste nieuwe collega’s die zich bij McDonald’s verder willen ontwikkelen. Medewerkers van McDonald’s Den Bosch Paleiskwartier krijgen veel ruimte om te groeien. Om deze redenen moedigt Michael Schakel iedereen die opzoek is naar een gezellige werkplek aan om te solliciteren bij het nieuwe restaurant. Werken bij McDonald’s is niet alleen een leuke bijbaan, je kan jezelf er ook enorm ontwikkelen. Naast een erkend mbo-diploma heeft McDonald’s afgelopen jaar ook een associate degree programma op hbo-niveau toegevoegd aan de McDonald’s Academy.

McDonalds franchise ondernemen

Over McDonald’s Nederland

Wekelijks biedt McDonald’s Nederland aan bijna 3,2 miljoen gasten op ieder moment van de dag een positief moment. Met gevarieerde keuzes en versbereide, iconische producten die door ruim twintigduizend medewerkers met zorg worden bereid. De gezondheid en veiligheid van gasten en werknemers hebben de hoogste prioriteit. In Nederland heeft McDonald’s 261 restaurants. Het streven naar kwaliteit en beleving staat centraal in alle facetten van de bedrijfsvoering, evenals het inzetten van haar schaalgrootte om te verduurzamen en een positieve bijdrage te leveren aan de maatschappij.  

Bekijk ook