McDonald’s biedt McDelivery aan in honderdste restaurant

McDonald’s sluit vandaag met restaurant Amersfoort Noord het honderdste restaurant in Nederland aan op de bezorgdienst McDelivery. McDelivery is snel gegroeid sinds deze dienst in de zomer van 2017 werd geïntroduceerd in Nederland. McDelivery is momenteel beschikbaar in 42 Nederlandse steden waar het samenwerkt met de twee bezorgpartners Uber Eats en Thuisbezorgd. Ook in 2021 blijft McDelivery een van de belangrijkste groeidrijvers voor McDonald’s.
 
Annemarie Swijtink, Director Marketing, Communicatie en Insights bij McDonald’s is trots op deze mijlpaal: “De bezorgmarkt geldt al lange tijd als een groeimarkt. Onze gasten waarderen deze service enorm. We hebben samen met onze franchisenemers, onze crew en bezorgpartners de afgelopen jaren hard gewerkt om zoveel mogelijk gasten deze mogelijkheid te bieden. Hierbij staan brede beschikbaarheid en kwaliteit centraal. Het feit dat we nu vanuit honderd restaurants onze gasten thuis blij kunnen maken, zeker nu het tijdelijk niet mogelijk is om onze restaurants te bezoeken, is geweldig.”

Iconen favoriet

Steeds meer mensen weten McDelivery te vinden. Per week worden er 60.000 bestellingen gedaan via de bezorgdienst. Iconische McDonald’s producten worden het meest besteld.  In 2020 worden er maar liefst een half miljoen Big Mac’s bezorgd. Ook de Chicken McNuggets zijn geliefd via McDelivery, deze staan op een tweede plek als favoriete bestelling om te laten bezorgen.

Over McDelivery

Met meer dan twintig jaar ervaring in het bezorgen van McDonald’s producten in Azië en het Midden-Oosten, is McDonald’s een van de grootste spelers wereldwijd in de bezorgmarkt. Over de hele wereld zijn er verschillende modellen voor het bezorgen van McDonald’s producten, waaronder het samenwerken met derde partijen voor het aanbieden van een succesvol bestel- en bezorgplatform. McDelivery is wereldwijd beschikbaar in meer dan 19.000 restaurants.