Masteropleiding formulemanager start in oktober

Een goede formulemanager levert een positieve bijdrage aan het succes van ‘zijn’ of ‘haar’ franchisenemers. Maar ja, hoe word je een goede formulemanager? Je bent begeleider, coach en commercieel talent ineen en moet ook nog verstand hebben van juridische en financiële zaken. Een valkuilgevoelige functie dus. Het jonge adviesbureau Franchise Support Groep (FSG!) herkende de valkuilen en ontwikkelde een 3-daagse opleiding om de allerbeste formulemanager uit jezelf te halen: de Master-opleiding formulemanagement. De opleiding gaat eind oktober van start in Noordwijk.

FSG! is opgericht als rots in de branding voor zowel startende als ervaren franchisegevers en -nemers. De Franchise Academy is een belangrijk onderdeel van de ondersteuning. “Tijdens deze training leren formulemanagers vooral hoe je franchisenemers moet begeleiden”, vertelt Peta Klaassen, samen met Arie Uyttenbroek oprichter van FSG!. “Een formulemanager is de steun en toeverlaat voor de franchisenemer en een bron van informatie voor de organisatie. Je bent verantwoordelijk voor de resultaten en het aansturen van de vestigingen. Dat is niet altijd even makkelijk, je moet veel weten en kunnen om een goede formulemanager te zijn.” Deelnemers krijgen van FSG! alle tools om te zorgen voor een goede communicatie, betere resultaten en een optimale begeleiding.

Master-opleiding formulemanagement

Voor wie?
Directie startende franchiseorganisaties die franchisenemers gaan begeleiden en formulemanagers/ accountmanagers die franchisevestigingen begeleiden.
Wanneer?
Woensdag 30 oktober & donderdag 31 oktober in het Radisson Blu Palace Hotel in Noordwijk; woensdag 4 december, Radisson Blu Palace Hotel.