Marieke Dols opent tweede Rical locatie

Nadat op 1 maart Marieke Dols haar eerste Rical Cleaning Products vestiging opende in Schagen (Noord-Holland), staat nu de opening van een tweede locatie op het programma. Dit keer in Friesland.

Geen acquisitie toch groei

“Vooralsnog zullen we Friesland gaan bedienen vanuit Schagen. In verband met de huidige Corona-crisis is het ondoenlijk om op zoek te gaan naar een geschikte vestigingsplaats. Zelfs acquisitie of kennismakingsbezoeken zijn op dit moment nagenoeg onmogelijk. Zoals zij reeds in Noord-Holland doet, zal zij haar cliënten vooral online en telefonisch gaan bedienen. Een werkwijze die nu ook meer dan prima verloopt", aldus Rick van der Hooft, eigenaar en franchisegever van Rical Cleaning Products.

Handdesinfectie

Franchiseformule Rical Cleaning Products is een bedrijf dat al bijna drie decennia met name hygiëne- en reinigingsproducten produceert, importeert en verkoopt aan met name zakelijke afnemers. Vooral op het gebied van handdesinfectie is de vraag momenteel erg groot. Wellicht is dit ook één van de belangrijke redenen van het succes van Dols. Producten die heel goed aansluiten bij de vraag uit de markt. 

“Marieke heeft in de afgelopen weken, terwijl de economie toch behoorlijk stil is komen te liggen alle omzetprognoses overtroffen. Een uitbreiding van onze samenwerking is iets waar we dan ook allemaal erg naar uitkijken”, besluit Van der Hooft.

Bekijk ook