Livera opent nieuwe winkel in Westfield Mall

Livera opent in mei 2021 een gloednieuwe winkel in de Westfield Mall of the Netherlands in Leidschendam. De nieuwe Livera-winkel wordt gebouwd volgens een modern winkelconcept, waarin de learnings van de winkelopening in Hoog Catharijne in maart 2019 zijn meegenomen. Ook in deze winkel staan de persoonlijke aandacht, het advies en de service aan de klant centraal.

“Ik kan niet wachten tot de winkel open gaat in mei”, aldus Ruud Jacobse, directeur van Livera. “Na een moeilijk jaar vanwege COVID-19 is dit weer een geweldig lichtpuntje. Wij zijn er voor alle vrouwen die het belangrijk vinden mooie en comfortabele lingerie te dragen. Westfield Mall of the Netherlands is een geweldige locatie, die enorm veel bezoekers trekt, die door deze nieuwe winkel, allemaal met ons merk worden geconfronteerd. Het is een locatie waar je als retailer wilt zijn en we zijn dan ook trots dat we hier een prachtige winkel kunnen openen”.

Nieuw winkelconcept Livera

De winkel wordt gebouwd volgens een modern en doorontwikkeld winkelconcept. “Met dit nieuwe winkelconcept willen we vooral een heel breed publiek aantrekken. Vrouwen van alle leeftijden, met verschillende maten en wensen”, aldus Jacobse. “We weten dat niet alle vrouwen het fijn vinden om lingerie te passen, maar het is heel belangrijk dat een vrouw haar maten laat opmeten. In onze winkels heten we alle vrouwen welkom, zorgen we dat zij zich op hun gemak voelen en zoeken onze winkelmedewerksters mee naar het juiste merk, maat en pasvorm”.

De perfecte BH

“Wij gunnen iedere vrouw in Nederland de perfecte BH, en we weten zeker dat bijna alle vrouwen bij ons kunnen slagen”, aldus Carolien Wenderich, Marketing- & Communicatiemanager. “Iedere vrouw vindt de fit, het comfort en de kwaliteit het belangrijkste bij de aanschaf van een BH. Een BH moet allereerst goed zitten, en daarna mooi zijn. Een goede BH doet iets met je gevoel. Je voelt je als vrouw bijvoorbeeld mooi, sterk, zelfverzekerd, op en top vrouw. En wij hebben de meest comfortabele, kwalitatieve BH’s die dit gevoel voor een vrouw kunnen versterken. Daarom communiceren we dit jaar vanuit de pay-off Livera Fits You, Suits You”.

Livera heeft naast de opening van de winkel in Westfield Mall of the Netherlands nog meer mooie plannen. In april opent een franchiseneemster haar nieuwe winkel in het centrum van Enschede. Ook deze winkel wordt gebouwd volgens het nieuwste winkelconcept. Wenderich: “We hebben naast onze prachtige lingerie collectie natuurlijk ook een geweldige collectie bad- en nachtmode, die we dit jaar door verrassende marketingcampagnes aan alle vrouwen van Nederland willen laten zien. We zoeken de samenwerking op met een aantal influencers en we kondigen binnenkort een mooie samenwerking aan”.

Over Livera

Livera is uniek, en is dat al ruim 50 jaar. In 1969 werd Livera opgericht en tot op de dag van vandaag zijn zij een begrip in Nederland. Al 50 jaar verwelkomen de medewerksters klanten in hun 100 winkels. Al 50 jaar zorgen zij dat vrouwen zich op hun gemak voelen, want niet iedereen vindt het fijn om een BH te passen. Door jarenlange ervaring en kennis worden klanten goed geholpen bij het vinden van de juiste lingerie-, bad- of nacht/loungemode. Livera is er voor vrouwen van alle leeftijden, met verschillende maten en wensen.

Livera onderdeel van Chantelle Lingerie

Livera is sinds 2014 onderdeel van het Franse familiebedrijf Chantelle Lingerie (CL) en verkoopt een comfortabele en moderne collectie lingerie, bad- en nachtmode. Een diversiteit aan maten, fijne stoffen en kleuren. Naast het eigen merk Livera, verkoopt de lingerieketen ook de merken Chantelle, Passionata, Femilet en andere mooie A-merken. Zo is er voor iedere vrouw dus iets te vinden.