KFC opent nieuw restaurant in Oosterhout

 Afgelopen maandag opende KFC een nieuw restaurant met Drive-Thru aan de Beneluxweg in Oosterhout - langs de A27, afslag 17 'Oosterhout-Zuid', tegenover de McDonald's. Het restaurant telt circa veertig nieuwe arbeidsplaatsen. Vanaf nu kunnen bezoekers KFC-producten zoals een bucket of een burger afhalen in het restaurant of via de Drive-Thru. Vanwege de coronamaatregelen kunnen gasten momenteel niet in het restaurant eten. Binnenkort is het ook mogelijk de producten van KFC Oosterhout te laten bezorgen.   

Trots 

"We zijn erg trots dat we in deze uitdagende tijd zo'n mooi restaurant kunnen openen met banen voor veertig Oosterhouters", zegt general manager van KFC Oosterhout, Jimmy Stoopen. De werknemers zijn goed voorbereid op een gefaseerde opening. Nu door de coronamaatregelen het restaurant dicht is, focust KFC zich eerst op de Drive-Thru. Op die manier kunnen fans van de fastfoodketen hun favoriete producten contactloos en veilig ophalen. Het restaurant is klaar voor het moment dat de horeca weer open mag en gasten binnen ontvangen kunnen worden.   

Intieme opening 

Robin van der Helm, wethouder van de Gemeente Oosterhout, was maandag bij de opening aanwezig. Volgens de geldende richtlijnen wordt de komst van KFC naar de gemeente kleinschalig gevierd. Familie en vrienden van de werknemers konden afgelopen weekend al een bezoek brengen aan de Drive-Thru. 

Bekijk ook