Jumbo opent 8e Foodmarkt op voormalige locatie Agrimarkt

Jumbo opent op woensdag 27 november de deuren van de 8e Jumbo Foodmarkt. Het betreft de volledig verbouwde Agrimarkt winkel aan de Van Doornestraat 2 in Goes. Dit is de eerste Foodmarkt in Zeeland en bestaat uit ruim 2.500 vierkante meter. Klanten kunnen er terecht voor een totaalbeleving op het gebied van food met een uitgebreid assortiment.

Gerechten

Allerlei nationale en internationale gerechten worden bereid door koks en food-specialisten in de La Place wereldkeukens: om mee te nemen naar huis of voor onderweg. 

Food experience

Frits van Eerd, CEO van Jumbo Supermarkten: “Onze nieuwste Jumbo Foodmarkt in Goes biedt een complete food experience waar het mooiste van Jumbo en La Place samenkomt. De sfeer, het gemak en de beleving van Jumbo Foodmarkt worden in onze andere Foodmarkten ontzettend gewaardeerd. 

Beleving

Deze totaalbeleving gaan we nu ook in Goes bieden. We spelen in op het gemak dat klanten zoeken en willen hen voortdurend verrassen. We zijn erg trots op deze nieuwe Foodmarkt en zetten alles op alles om de verwachtingen van onze klanten ook hier elke dag te overtreffen.”

Bekijk ook