Jumbo en Makro starten samenwerking

Jumbo en Makro gaan een samenwerking aan voor de zakelijke markt. Met deze samenwerking kan Jumbo een ruime hoeveelheid producten van de Makro aanbieden op het zakelijke online winkelplatform.

Door deze uitbreiding kan Jumbo nu ook een mooi assortiment aanbieden aan sportkantines, kleine horecabedrijven en zorginstellingen. Dit doet Jumbo al voor het bedrijfsleven en zorgorganisaties. Uiteindelijk wil Jumbo de totaalleverancier voor de zakelijke markt worden.

Ook voor de Makro is dit een mooie stap die past bij hun groeistrategie. Makro wil alle ondernemers bereiken: grote en kleine. Door samen te werken met Jumbo kan Makro hun uitgebreide assortiment voor de zakelijke markt nog breder aanbieden. 

Met de marktkennis en het productaanbod van Makro wordt het bestaande online zakelijk assortiment van Jumbo perfect aangevuld. Daarbij biedt Makro logistiek voordeel omdat alle producten gebundeld aan worden geleverd. Zo kunnen Jumbo en Makro samen effectief de juiste producten voor deze markt aanbieden.”

Bekijk ook