Jad Berad is nieuwe commercieel directeur van Please

Op 1 januari 2021 trad Jad Berad aan als commercieel directeur van Please. Hiermee volgt hij Nihat Kahveci op die na 3 jaar terugtreedt uit de dagelijkse operatie. Een jaar eerder nam Mark Mollen als nieuw financieel directeur het stokje over van Albert Zwaans. Samen met Hans van de Ven vormen Berad en Mollen de nieuwe driekoppige Please directie. Wij spraken hen over deze wisseling van de wacht én hun visie, ambities en plannen voor Please.

Hans, met de komst van Mark en Jad heeft de directie van Please een flinke vernieuwing en verjonging doorgemaakt. Waarom deze keuze?
Hans: “Please is een club van specialisten, experts op het gebied van werkgeven. Wij ontlenen ons bestaansrecht aan het leveren van toegevoegde waarde aan onze klanten. Om dat te borgen in de toekomst hebben we een nieuwe strategische koers bepaald. En bij een nieuwe koers horen nieuwe energie, focus en ondernemende profielen. Dat hebben we gevonden in Mark en Jad. Beide heren kennen de branche, de klantgroep, hebben eerder bedrijven geleid en brengen enorm veel kennis en ervaring op tafel. Drie jaar geleden trad Nihat, aandeelhouder van ons bedrijf, naar de voorgrond als interim commercieel directeur, tot we een geschikte opvolger hadden gevonden. Met de komst van Jad komt een einde aan het interimschap van Nihat. Uiteraard blijft Nihat als aandeelhouder en adviseur nauw betrokken bij Please.”

En beide heren zijn geen nieuwkomers bij Please…
Hans: “Dat klopt. We werken al ruim een jaar intensief samen. Mark is via het netwerk van Nihat op ons netvlies gekomen en inmiddels al weer een jaar aan Please verbonden als CFO. Jad startte in september 2019 om onze recruitmentdienstverlening te herzien en was als ervaren changemanager de uitgelezen persoon hierna de functie van commercieel directeur op te pakken.”

Lees hier het volledige interview met de nieuwe Please directie.

Please is dé werkgeverspartner voor het MKB. Met uitzenden, payroll, backoffice, experts, tools óf een combinatie daarvan. Wij helpen ondernemers betere werkgevers te zijn.