Jacques Suijdendorp is nieuwe franchisepartner voor Thexton Armstrong

Jacques Suijdendorp is de nieuwste franchisepartner van managementadviesbureau Thexton Armstrong in regio Helmond-Eindhoven. Jacques heeft per direct de franchise overgenomen van Chris van den Akker.

“Als franchisepartner gaat hij onder andere ‘winstlekkage’ bij MKB bedrijven te lijf en realiseert hij structurele verbeteringen. Ondernemerschap is de rode draad in de carrière van Jacques. Natuurlijk bij zijn eigen bedrijven, maar zeker ook bij de ondernemingen waar hij in dienst is geweest. Door het vakgebied reclame en marketing, waar hij primair in gewerkt heeft, is er altijd een haast natuurlijke motivatie om vanuit de klant te kijken en dat perspectief centraal te stellen in de organisatie”, aldus een woordvoerder van Thexton Armstrong.

Jacques Suijdendorp, directeur Thexton Armstrong Suijdendorp, vertelt: “Het voelt enorm goed om hier in mijn eigen woongebied ondernemers te ontmoeten, te leren kennen en te helpen. Mijn jarenlange ervaring en de fantastische mogelijkheden van de Thexton Armstrong methodieken stel ik graag ter beschikking. Er is nog zoveel tijd, plezier en geld te winnen bij en voor de MKB-ondernemer.”

Over Thexton Armstrong

Thexton Armstrong gaat winstlekkage te lijf op 8 sleutelgebieden: prijsbeleid, kostenverlaging, productiviteit, personeelsbezetting, debiteuren, voorraadbeheer, sales & marketing en bedrijfsgroei. Thexton Armstrong is sinds 2011 actief in Nederland. 

Bekijk ook