iQ Makelaars vindt een nieuwe franchisenemer in Amersfoort

De franchise in de makelaardij, iQ makelaars, breidt zich verder uit. Per 5 juli is Robert van den Berg begonnen bij iQ makelaars Amersfoort!

Nieuwe franchisenemer in Amersfoort

Robert van den Berg stelt zich graag voor als franchisenemer bij iQ makelaars. ''Vijf jaar geleden verhuisde ik van Noord-Holland naar de prachtige Keistad. De beste beslissing ooit. Amersfoort is voor mij de mooiste plek van Nederland om te wonen, te werken en te recreëren. Samen met mijn vrouw en kinderen geniet ik van de prachtige natuur, mooie fietsroutes, de vele festivals en musea. Het is een stad met alle gemakken en bovendien is het zo groen en gemoedelijk dat het meteen voelt als thuiskomen. Door de centrale ligging in Nederland is het bovendien een perfecte uitvalsbasis."

"Als iQ Makelaar bepaal ik graag samen met jou de perfecte strategie om jouw huidige huis optimaal te verkopen en/of een nieuw droomhuis aan te kopen. Met ruim dertig jaar werkervaring en kennis help ik graag bij belangrijke beslissingen, onderhandelingen en een soepele overdracht. Zo doorlopen we zorgeloos heel het proces van verkoop tot oplevering."

Landelijke dekking iQ Makelaars

Met het landelijke dekking van iQ Makelaars, moderne marketingtechnieken en mijn eigen grote sociale netwerk in en om Amersfoort zal Robert van den Berg de wensen van de consument omzetten naar gewenste resultaten. Zijn deur staat altijd open en kan niet wachten om aan de slag te gaan!