Intratuin wil 25 vestigingen in Duitsland

Intratuin is sinds kort actief in Duitsland. Gartencenter Hesse in Hamm heeft zich aangesloten bij de franchiseformule. Na een verbouwing opent het tuincentrum vandaag haar deuren voor winkelend publiek. In 2015 werden 2 winkels van Gartencenter Moubis in Billerbeck en Ibbenbüren omgebouwd volgens het Intratuin-concept. Met de toetreding van Intratuin Hesse opent de tuincentrumketen haar 3e vestiging in Duitsland.

Door het succes van de eerste 2 winkels in Ibbenbüren en Billerbeck is algemeen directeur van Intratuin Holding, Peter Paul Kleinbussink, overtuigd dat de formule, producten en prijzen aantrekkelijk zijn voor meer Duitse consumenten. Kleinbussink: “Intratuin inspireert, biedt gemak en beleving, informeert, denkt mee en helpt iedereen graag met de beste service. Ook in Duitsland willen we een vaste plek veroveren in het hart van de tuinliefhebber.” 

De komende jaren zullen 3 andere vestigingen van Gartencenter Hesse in Rheda-Wiedersbrück, Gütersloh en Bielefeld zich ook aansluiten bij Intratuin. Op termijn koerst Intratuin volgens Kleinbussink op 25 zelfstandige tuinbedrijven in Duitsland. 

De Intratuin formule bestaat 35 jaar en heeft 59 franchisevestigingen, waarvan 5 in België en 3 in Duitsland. 

Bekijk ook