Grootste supermarkt van regio Utrecht geopend: Jumbo Foodmarkt

Gisteren opende Jumbo in Leidsche Rijn de deuren van de 4e Jumbo Foodmarkt in Nederland, het is de grootste supermarkt van de regio Utrecht. In de winkel bereiden chef-koks en versspecialisten ter plekke gerechten in de keukens van La Place en er is keuze uit meer dan 20.000 producten.

Bestaande concepten van Jumbo Foodmarkt zijn aangevuld met nieuwe inspiratie op het gebied van food, zoals ter plekke bereid Mexicaans streetfood, Aziatische poké bowls en verse kokosnoten. Ook kunnen klanten terecht voor producten uit de La Place bakkerij, zoals brood en chocolade.

Arjan van der Maas, filiaalmanager van Jumbo Foodmarkt Leidsche Rijn, vertelt: “We hebben lang toegewerkt naar deze feestelijke opening. Het is fantastisch om te zien dat tijdens de openingsdag zoveel mensen naar onze winkel komen en zo enthousiast reageren. Onze koks en versspecialisten laten onze klanten kennis maken met het beste op het gebied van lekker en gezond eten. Bijvoorbeeld in onze nieuwe La Place wereldkeukens waar maaltijden vers bereid worden, zoals handgemaakte sushi rolls, vers gedraaide pasta en gezonde salades. Je kunt hiervan genieten in ons Foodcafé, via onze cateringservice of het mee naar huis nemen. We zijn echt ontzettend blij dat de deuren voor onze klanten zijn geopend.”

Colette Cloosterman – van Eerd, CCO van Jumbo Supermarkten: “We spelen vanuit Jumbo continu in op de wensen van  klanten en willen verwachtingen blijven overtreffen. In deze concept-store komen alle ideeën en inspiratie samen die we hebben op het gebied van makkelijk, lekker en gezond eten. Dat doen we met een breed assortiment aan verse, lekkere en gezonde producten én het bereiden van verse maaltijden in onze La Place keukens. Boodschappen doen bij Jumbo Foodmarkt Leidsche Rijn is echt een feestje. We kijken er dan ook naar uit om iedereen in de regio Utrecht te inspireren met het beste van Jumbo en La Place.”

Bekijk ook