Franchisenemers starten met McDelivery in Delft en Rijswijk

Vorige week introduceerde McDonald’s McDelivery in Delft en Rijswijk. De uitbreiding van de service volgt op een succesvolle uitrol van McDelivery in Amsterdam/Amstelveen, Rotterdam, Utrecht, Den Haag, Haarlem en Groningen.

Edwin Ooms, franchisenemer van het McDonald’s restaurant Delft Centrum, is klaar voor deze nieuwe stap: “Het team heeft heel veel zin om de Delftenaren te laten genieten van hun favoriete McDonald’s producten waar en wanneer ze maar willen via McDelivery, of dit nu thuis is, op de universiteit of zelfs in het Wilhelminapark. De afgelopen tijd hebben we al kunnen trainen in andere McDonald’s restaurants, dus het team is er helemaal klaar voor.” 

Ook bij McDonald’s restaurant Rijswijk kunnen ze niet wachten om te beginnen met McDelivery, vertelt franchisenemer Simone van Seggelen: “We vinden het ontzettend leuk dat we de Good Times waarvoor ons gasten naar ons restaurant komen, nu ook bij hen langs kunnen brengen!”

iDEAL

Sinds de lancering van McDelivery via Uber Eats in juli 2017 zijn er veel ervaringen opgedaan met het bestellen, bereiden en bezorgen. “Wij zijn heel erg blij met het grote succes van McDelivery via Uber Eats. We blijven steeds kijken hoe we onze diensten verder kunnen optimaliseren op basis van de wensen van onze gasten. Sinds 15 augustus 2018 bieden we de mogelijkheid om bestellingen te betalen via iDEAL. Een succesvolle zet waarmee het aantal bestellingen gemiddeld met 20% is toegenomen”, aldus Joost Elshof, Brand Manager McDonald’s Nederland. “Onze ambitie is om McDelivery in Nederland uit te breiden naar alle steden met meer dan 100.000 inwoners.”

Hoe werkt het?

De gebruiker downloadt de Uber Eats app voor Android of iOS, selecteert het restaurant naar keuze, bestelt zijn favoriete McDonald’s producten en betaalt in de app met zijn of haar iDEAL, creditcard of PayPal account. Zodra de koerier op enkele minuten afstand van het restaurant is, ontvangt het restaurant een seintje om de bestelling te bereiden. De koerier meldt zich in het restaurant, haalt de bestelling op bij het restaurant en bezorgt de McDelivery bestelling dan binnen gemiddeld 10 minuten op de door de gebruiker ingevoerde locatie.

Bekijk ook