Franchisenemers nemen formule Dierspecialist over

De Coöperatieve Franchisevereniging Dierspecialist U.A., neemt de franchiseformule Dierspecialist over door middel van aandelenoverdracht.
 
De Coöperatieve Franchisevereniging Dierspecialist U.A. en Target Pet Holding B.V. hebben overeenstemming bereikt m.b.t. de koop/verkoop van de Formule Dierspecialist. Op 10 maart jl. is een Letter Of Intent tot stand gekomen waarin de beoogde transactie tussen partijen is vastgelegd. Na intensieve en zorgvuldige afstemming zal de closing van de transactie op 31 december 2021 plaatsvinden.

Met de overname van Dierspecialist Retail B.V. en Dierspecialist Franchising B.V. zullen de bij de formule aangesloten ondernemers gezamenlijk  de franchiseactiviteiten van Dierspecialist voortzetten. De betrokken medewerkers van Dierspecialist gaan over naar de nieuwe eigenaar met een nieuwe directie. De heer René Bestevaar, al eerder actief binnen de DSZ-branche, zal als Algemeen Directeur leidinggeven aan deze nieuwe organisatie en richting geven aan de in de toekomst beoogde groei en ontwikkeling van de formule Dierspecialist. 

Van Ree B.V. (100% deelneming van Target Pet Holding B.V.) blijft in de nieuwe situatie het Dierspecialist Distributie Centrum (DDC) en preferred supplier van de Dierspecialist franchisenemers.

Zowel Target Pet Holding B.V. als ook de coöperatieve Franchisevereniging Dierspecialist U.A. zijn ervan overtuigd dat deze nieuwe organisatie het beste aansluit op het actuele branchelandschap en daarmee uitzicht biedt op verdere samenwerkingen binnen de sector en groei van de formule Dierspecialist.

In de periode van 1 juli 2021 tot 31 december 2021 zal de Coöperatieve Franchisevereniging Dierspecialist U.A direct de dagelijkse leiding van de formule Dierspecialist op zich nemen. Dit alles om de overdracht op een goede en overzichtelijke manier te begeleiden en te realiseren. In eerste instantie blijft de formule gevestigd in Amsterdam. Later dit jaar zal het kantoor verhuizen naar Amersfoort.